skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | 5 Seconds of Summer – No Shame

Οι 5 Seconds of Summer στο νέο τους single, “No Shame”, από το επερχόμενο studio album τους!

Τίτλος τραγουδιού“No Shame

Καλλιτέχνης: 5 Seconds of Summer

Μουσική / Στίχοι: Happy Perez, Michael Clifford, Donna Lewis, Ashton Irwin, watt, Ali Tamposi, Luke Hemmings, Calum Hood

Εταιρεία: Interscope Records

Από το LP: “Calm”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 27 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Αυτή τη φορά το power pop Συγκρότημα από την Αυστραλία, 5 Seconds of Summer, θέλησε να μιλήσει για την απληστία των ανθρώπων που μαστίζει τη σημερινή κοινωνία. Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, κυκλοφόρησαν ένα αρκετά εύρυθμο, pop τραγούδι, με αρκετά ειρωνικούς θα λέγαμε στίχους και με τίτλο “No Shame”. Χαρακτηριστικός στίχος του τραγουδιού είναι ο “I love the way you’re screaming my name” και μιλάει για μία διαδικασία την οποία εισπράττουν συχνά οι 5SOS στις συναυλίες τους, όταν το κοινό ζητωκραυγάζει το όνομά τους.

Το “No Shame”, λοιπόν, μπορεί να είναι το πρώτο single του 2020 για το συγκρότημα, ωστόσο αποτελεί το follow-up του “πλατινένιου” “Teeth”. Όπως αυτό, αλλά και το προηγούμενο “Easier” πρόκειται να συμπεριληφθούν ανάμεσα σε άλλα στην επερχόμενη, δισκογραφική δουλειά του τετραμελούς συγκροτήματος, με τίτλο “Calm”. Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά album του boy-band και ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει οριστεί η 27η Μαρτίου. Η διανομή του δίσκου θα πραγματοποιηθεί από την Interscope Records και οι 5SOS θα μας παρουσιάσουν συνολικά δώδεκα, ολοκαίνουριες δημιουργίες τους.

5 Seconds of Summer - No Shame

Back To Top