skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | 5 Seconds Of Summer – Want You Back

H μπάντα, μαζί με το νέο τραγούδι ανακοίνωσε και ημερομηνίες για το tour της.

Τίτλος τραγουδιού: “Want You Back”

Καλλιτέχνης: 5 Seconds Of Summer

Μουσική / Στίχοι: 5 Seconds Of Summer

Από το album:digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 22 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Οι 5 Seconds Of Summer κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Want You Back”. Είναι και το πρώτο τους μετά από δύο ολόκληρα χρόνια. Επίσης, το συγκρότημα από την Αυστραλία ανακοίνωσε και ημερομηνίες για την περιοδεία που έχει προγραμματίσει.

Το τραγούδι, σε pop ρυθμούς, μιλάει για μια χαμένη αγάπη και απαθανατίζει τις σκέψεις που συχνά ακολουθούν μετά από έναν χωρισμό. “No matter where I go, I’m always gonna want you back,” τραγουδάει ο Luke Hemmings στο ρεφρέν, και συνεχίζει “No matter how long you’re gone, I’m always gonna want you back/ I know you know I will never get over you”.

Η μπάντα πέρασε όλη την προηγούμενη χρονιά στο Los Angeles, συνθέτοντας και ηχογραφώντας το νέο της album. Δεν έχει, ακόμα, κάποιο τίτλο αλλά προβλέπεται να κυκλοφορεί μέσα στο 2018, από την δισκογραφική Capitol.

Το τελευταίο LP που κυκλοφόρησαν ήταν το 2015, το “Sounds Good Feels Good”, το οποίο γενικά είχε λάβει καλές κριτικές, πόσο μάλλον για ένα πρωτοεμφανιζόμενο νεανικό συγκρότημα, που απλά έκανε την πλάκα της.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το νέο single που μας προσφέρουν οι 5 Seconds Of Summer, με τίτλο “Want You Back”…

5 Seconds Of Summer - Want You Back

Back To Top