skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | YUNGBLUD – Weird!

O YUNGBLUD τραγουδά για την “παράξενη” εποχή που βιώνουμε στο νέο του single “Weird!”!

Τίτλος τραγουδιού: “Weird!”

Καλλιτέχνης: YUNGBLUD

Μουσική/Στίχοι: Matt Schwartz, YUNGBLUD

Εταιρεία: Interscope Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Ο Yungblud από τα πρώτα του κιόλας βήματα έχει γνωρίσει αρκετά μεγάλη επιτυχία. Πέρυσι, ο μουσικός καθιερώθηκε ως ένας από τους rock stars του 21ου αιώνα, κάνοντας γνωστό τον alt-punk-rock ήχο του σε όλον τον κόσμο φτάνοντας στις πρώτες θέσεις του βρετανικού Top 10 με το EP του “Underrated Youth”.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν αφήνει μια παγκόσμια πανδημία να τον εμποδίσει από το να συνδεθεί και να διασκεδάσει τους νεοαποκτηθέντες fans του. Ο Yungblud ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες που υιοθέτησε τη ζωντανή μετάδοση από το σπίτι  του, ανεβάζοντας το “The Yungblud Show” αφού αναγκάστηκε να ακυρώσει μια σειρά από ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας του μέσα στον Μάρτιο. Από τότε χτυπάει νούμερα που ξεπερνούν τις 600.000 προβολές και έχει πλέον γίνει μια εβδομαδιαία εκπομπή ξεκαρδιστικών σκετς με τη συμμετοχή διάσημων προσώπων όπως η Kelly Osbourne και ο Travis Barker.

Τώρα επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο single με τίτλο “Weird!”, που αναφέρεται στην “παράξενη” εποχή που ζούμε: «Βρισκόμαστε σε μια περίεργη εποχή της ζωής μας» τραγουδά στο ρεφρέν του επίκαιρου και άκρως radio-friendly τραγουδιού του!

YUNGBLUD - Weird!

Back To Top