skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | AC/DC – Realize

Οι AC/DC και παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι “Realize”!

Τίτλος τραγουδιού“Realize

Καλλιτέχνης: AC/DC

Μουσική / Στίχοι: ​Angus & Malcolm Young

Εταιρεία: Ledseplein Presse/Sony Entertainment

Από το LP: “POWER UP”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Δύο ημέρες πριν από την πολύ-αναμενόμενη κυκλοφορία του νέου LP των AC/DC με τίτλο “Power Up”, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το τραγούδι που θα ανοίγει το tracklist.

Πρόκειται για το “Realize”, το οποίο όπως και το πρώτο single τους, “Shot in the Dark”, αποδεικνύει ότι η εξάχρονη απουσία τους, κατά τη διάρκεια της οποίας αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας, αλλαγές στο lineup ακόμα και θάνατο, δεν έχει αλλοιώσει τον ήχο του συγκροτήματος.

Το “Realize”, όπως και κάθε τραγούδι στο “Power Up”, πιστώνεται στον Angus και τον αδελφό του, τον κιθαρίστα των AC/DC, Malcolm Young, που πέθανε το 2017.

Ο Angus είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του: «Ακόμα και όταν κάθομαι στο σπίτι και παίρνω την κιθάρα μου και αρχίζω να παίζω, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μου είναι, «νομίζω ότι στον Mal θα αρέσει αυτό το riff που παίζω». Έτσι κρίνω πολλά πράγματα”.

Ο τραγουδιστής Brian Johnson -που επανήλθε με τυμπανοκρουσίες στο συγκρότημα- πρόσθεσε:

«Ο Malcolm ήταν πάντα εκεί. Όπως θα έλεγε ο Angus, η μπάντα ήταν η ιδέα του. Τα πάντα πέρασαν μέσα από αυτόν. Ήταν πάντα εκεί στο μυαλό σας ή απλά στις σκέψεις σας. Τον βλέπω ακόμα με τον δικό μου τρόπο. Ακόμα τον σκέφτομαι. Και μετά στο στούντιο όταν το κάνουμε, πρέπει να είστε προσεκτικοί και να κοιτάζετε τριγύρω γιατί υπάρχει η αίσθηση πως είναι εκεί”.

AC/DC - Realize

Back To Top