skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ace Frehley – Rockin’ With The Boys

Ο πρώην κιθαρίστας των Kiss, Ace Frehley κυκλοφορεί το single του “Rockin’ With The Boys”.

Τίτλος τραγουδιού“Rockin’ With The Boys”

Καλλιτέχνης: Ace Frehley

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: TEN Music Group

Από το LP: “Spaceman”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 19 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Ace Frehley πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο album με τίτλο “Spaceman” στις 19 Οκτωβρίου. Τα νέα της κυκλοφορίας αυτής συνοδεύονται από την παρουσίαση του δεύτερου single του, με τίτλο “Rockin ‘With the Boys” που ακολουθεί το “Bronx Boy” που πρωτο-ακούσαμε το περασμένο Απρίλη.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, η προέλευση του τραγουδιού χρονολογείται από τις μέρες του με το συγκρότημα των Kiss πίσω στη δεκαετία του ’70. Το “Spaceman”, το οποίο θα περιέχει οκτώ πρωτότυπα τραγούδια και μια διασκευή στην γνωστή επιτυχία του Eddie Money, “I Wanna Go Back”, είναι η συνέχεια μιας άκρως παραγωγικής δεκαετίας για τον Frehley, που τα τελευταία χρόνια έχει κυκλοφορήσει ένα δίσκο αποτελούμενο εξολοκλήρου από πρωτότυπο υλικό (“Space Invader” του 2014) και ένα αφιέρωμα σε μερικούς από τους ήρωές του (“Origins: Vol. 1″ του 2016).

To album θα παρουσιάσει και την επανένωση του με τον φίλο του και πρώην συνάδελφό του από τους Kiss, Gene Simmons, ο οποίος συνέγραψε το τραγούδι που θα ανοίγει το δίσκο με τίτλο “Without You I’m Nothing”, ενώ έπαιξε επίσης μπάσο στο τραγούδι “Your Wish Is My Command”.

Ace Frehley - Rockin' With The Boys

Back To Top