skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Aces – Fake Nice

Το ανερχόμενο indie rock/pop γυναικείο συγκρότημα επιστρέφει με νέα σχέδια!

Τίτλος τραγουδιού“Fake Nice”

Καλλιτέχνης: The Aces

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: “When My Heart Felt Volcanic”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 6 Απριλίου 2017

Art-Cover:

Οι The Aces δημιουργήθηκαν το 2008 αρχικά με το όνομα The Blue Aces, ξεκίνησαν δυναμικά στον μουσικό χώρο με το κοινό τους να μεγαλώνει σταθερά, ενώ μόλις τον περασμένο χρόνο παρουσίασαν το ντεμπούτο EP τους.

Ο λόγος για το «I Don’t Like Being Honest», με τραγούδια που κατάφεραν να ξεχωρίσουν, μερικά εκ των οποίων το «Stuck» και το «Physical». Τώρα, λοιπόν, το τετραμελές συγκρότημα με την Cristal Ramirez, Katie Henderson, McKenna Petty και Alisa Ramirez είναι έτοιμο να στοχεύσει ακόμα πιο ψηλά υποσχόμενο μια νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που σίγουρα ανεβάζει τον πήχη. Ο τίτλος του ντεμπούτου studio album τους θα έχει τον τίτλο «When My Heart Felt Volcanic» και αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 6 Ιουνίου. Μάλιστα, οι The Aces μας δίνουν μια γεύση παρουσιάζοντας το lead single του δίσκου «Fake Nice».

Σύμφωνα με τις ίδιες:

«Το ‘Fake Nice’ είναι το αγαπημένο μας από το νέο album και αντιπροσωπεύει μια πιο funk πλευρά της μουσικής μας. Γράψαμε το τραγούδι περιγράφοντας την εμπειρία μας, πώς όντας από μια μικρή πόλη, πλέον ζούμε σε μια μεγάλη πόλη για πρώτη φορά και προσπαθούμε να ανακαλύψουμε όλες αυτές τις νέες προσωπικότητες που περικλείονται σε αυτήν».

Ακόμη, να προσθέσουμε πως το συγκρότημα ετοιμάζεται για μια μεγάλη περιοδεία που θα ξεκινήσει από την 1η Φλεβάρη με πρώτο σταθμό τις Η.Π.Α., ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρώπη.

The Aces - Fake Nice

Back To Top