skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Adam Levine – Good Mood (from “PAW Patrol: The Movie” O.S.T.)

Ο Adam Levine συμμετέχει στη νέα ταινία “PAW Patrol: The Movie” με το τραγούδι “Good Mood”!

Τίτλος τραγουδιού“Good Mood

Καλλιτέχνης: Adam Levine

Μουσική / Στίχοι: Shellback, OZGO, Savan Kotecha, Adam Levine

Εταιρεία: Interscope Records

Από το O.S.T.: “PAW Patrol: The Movie”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής και frontman του πασίγνωστου συγκροτήματος, Maroon 5, ο Adam Levine παρουσίασε τη δική του μουσική συμμετοχή στο soundtrack της ταινίας “PAW PATROL: The Movie”.

Ο λόγος γίνεται για το εύρυθμο, pop anthem, “Good Mood”, στη μουσική και τους στίχους του οποίου συνεργάστηκε ο ίδιος ο καλλιτέχνης μαζί με τους Shellback, OZGO και Savan Kotecha. Ακριβώς όπως υποδηλώνει ο τίτλος του τραγουδιού, το εν λόγω single είναι εδώ για να μάς φτιάξει τη διάθεση, ενώ σίγουρα συμβάλει καταλυτικά στην ολοκληρωμένη προώθηση της επερχόμενης ταινίας.

Όσον αφορά το “PAW Patrol: The Movie” πρόκειται για μία ένα animation film δημιουργημένο από τον Keith Chapman. Ολόκληρο το score που συνοδεύει την ταινία είναι αποκλειστική δουλειά του Heitor Pereira και πέρα από τη συμμετοχή του Adam Levine, μέσω αυτού θα απολαύσουμε την Alessia Cara στο τραγούδι “The Use in Trying”. Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 20 του ίδιου μήνα θα ταξιδέψει ως τις Η.Π.Α.

Το “Good Mood” κυκλοφορεί από την Interscope Records.

Adam Levine - Good Mood (from “PAW Patrol: The Movie” O.S.T.)

Back To Top