skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Afrojack – It Goes Like

Μία δυναμική, house δημιουργία ήρθε από τον Afrojack με τίτλο “It Goes Like”!

Τίτλος τραγουδιού“It Goes Like”

Καλλιτέχνης: Afrojack

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Wall Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Είσαστε έτοιμοι για ένα δυνατό μουσικό καλοκαίρι; Ο Afrojack, ο Δανός DJ και μουσικός παραγωγός που έχει οργώσει τις παγκόσμιες μουσικές σκηνές είναι ξανά κοντά μας, παρουσιάζοντάς μας μία νέα του δημιουργία. Πρόκειται για το άκρως δυναμικό, progressive house “It Goes Like”, με το οποίο ο βραβευμένος με Grammy (στην κατηγορία “Best Remixed Recording, Non-Classical” το 2012) μας προτρέπει να τον απολαύσουμε σε κάποια από τις μελλοντικές του live εμφανίσεις.

Ο Afrojack είναι ενεργός στο μουσικό προσκήνιο από το 2003 κι επί σχεδόν δύο δεκαετίες προσφέρει απλόχερα στο κοινό της EDM και house σκηνής τις ευρηματικές του δημιουργίες. Πέντε συνολικά EPs, με το πιο πρόσφατο να έχει κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2018 και με τίτλο “Press Play”, αλλά κι ένα studio album, “Forget the World”, που κυκλοφόρησε το 2014 συγκαταλέγονται στο μουσικό του βιογραφικό.

Η Ευρώπη θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το φετινό καλοκαίρι τον Afrojack, ενώ στην Ελλάδα θα εμφανιστεί όχι μία, αλλά πέντε φορές σε πέντε διαφορετικές ημερομηνίες. Η Κρήτη και το Starbeach θα φιλοξενήσουν τον διάσημο DJ στις 15, 22, 29 Ιουλίου, αλλά και στις 5 και 12 Αυγούστου.

Afrojack - It Goes Like

Back To Top