skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Alain Clark – Yes

O Alain Clark επανέρχεται με το ανεβαστικό, νέο του single με τίτλο “Yes”!

Τίτλος τραγουδιού: “Yes

Καλλιτέχνης: Alain Clark

Μουσική / Στίχοι: Alain Clark

Εταιρεία: A Sides Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Μαρτίου 2021

Art-Cover:

Ο Alain Clark επέστρεψε με ένα νέο single που έχει τίτλο “Yes”. «Όλοι χρειαζόμαστε λίγη θετική ενέργεια, γι’ αυτό έχει γίνει πραγματικά ένα καλό τραγούδι», δήλωσε ο Alain Clark για το «Yes», για το οποίο ο ίδιος υπογράφει τους στίχους και τη μουσική!

Το τελευταίο υλικό που κυκλοφόρησε ήταν το album «Bad terapi» του 2017 και το single «This is for you», το οποίο έγραψε ο τραγουδιστής ακριβώς πριν από ένα χρόνο για να ενθαρρύνει τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας κατά τη διάρκεια της κρίσης της πανδημίας. Πρόσφατα συνεργάστηκε και με τον διάσημο Ιταλό τραγουδιστή της jazz, Mario Biondi στο τραγούδι “Show Some Compassion” που συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο του “Dare”!

Ο Alain Clark, είναι ένας δημοφιλής ολλανδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός. Ο πατέρας του Alain είναι ο Dane Clark, ο γνωστός ολλανδός τραγουδιστής της soul που είχε τη δική του επιτυχημένη μπάντα Dane and the Dukes of Soul. Οι μουσικές δημιουργίες του Alain συνδυάζουν pop μελωδίες με τις δικές του R&B ρίζες.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Alain Clark - Yes

Back To Top