skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Alanis Morissette – Olive Branch

H Alanis Morissette κυκλοφορεί μια νέα αντιπολεμική μπαλάντα με τίτλο “Olive Branch”

Τίτλος τραγουδιού: “Olive Branch”

Καλλιτέχνης: Alanis Morissette

Μουσική/Στίχοι: Alanis Morissette, Michael Farrell, Henrik Jakobsson

Εταιρεία: Epiphany Music/Thirty Tigers

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Μαρτίου 2022

Art-Cover:

Η Alanis Morissette κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Olive Branch”, το οποίο συνυπογράφουν ο Michael Farrell -που πιστώνεται και ως παραγωγός του- και ο Henrik Jakobsson. Με αυτό το “κλαδί ελιάς”, η Morissette προσθέτει ακόμα μια δυνατή αντιπολεμική μπαλάντα στην μουσική ιστορία, με σκοπό να μεταφέρει το μήνυμα της σε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο, είτε μέσα από τις διαδικτυακές πλατφόρμες, είτε από κοντά, μέσα από την προέκταση της επικείμενης περιοδείας της σε Ευρώπη και Αμερική.

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες, από τη στιγμή που η Morissette ανακοίνωσε νέες ημερομηνίες για την παγκόσμια περιοδεία της για τον εορτασμό της 25ης επετείου του smash-hit-album της “Jagged Little Pill”. Θα υποστηριχθεί από την Beth Orton στην Ευρώπη τον Ιούνιο ενώ οι Garbage θα την συνοδεύουν για το σκέλος της Βόρειας Αμερικής τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

H τελευταία δισκογραφική δουλειά της Alanis Morissette, κυκλοφόρησε το 2020 με τίτλο “Such Pretty Forks in the Road”. Το album ακολούθησε μια οκταετία δισκογραφικής παύσης της αγαπημένης ερμηνεύτριας, η οποία υπόσχεται ακόμα περισσότερη νέα μουσική στο εγγύς μέλλον. Μέσα στο 2021 κυκλοφόρησε μια σειρά από “αδέσποτα” sigles: “Predator”, “I Miss the Band”, “Rest” και το “On the Road Again” μια συνεργασία με τον θρύλο της country, Willie Nelson.

Alanis Morissette - Olive Branch

Back To Top