skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Alanis Morissette – Predator

H Alanis Morissette κυκλοφορεί τη δική της, demo version του τραγουδιού “Predator” από το musical “Jagged Little Pill”!

Τίτλος τραγουδιού“Predator

Καλλιτέχνης: Alanis Morissette

Μουσική/Στίχοι: Michael Farrell, Alanis Morissette

Εταιρεία: RCA/Sony Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Μαρτίου 2021

Art-Cover:

To επιτυχημένο και βραβευμένο με Elliot Norton Award και IRNE Award (εκκρεμούν ακόμα μερικές υποψηφιότητές του για Tony αλλά και Grammy Award), rock musical, “Jagged Little Pill”, έκανε πρεμιέρα στις 5 Μάϊου 2018, σε σκηνοθεσία του Diane Paulus. Το έργο είναι βασισμένο στη μουσική που έγραψε η Alanis Morissette και ο Glen Ballard –σε στίχους της Καναδής super-star- και στο βιβλίο του Diablo Cody, με πρόσθετη μουσική από τους Michael Farrell και Guy Sigsworth.

Όπως γίνεται σαφές από τον ίδιο τον τίτλο του musical, τα τραγούδια πάνω στα οποία εξελίσσεται η πλοκή του είναι όλα παρμένα από το ομότιτλο smash-hit album της Morissette, που κυκλοφόρησε το 1995. Έτσι εκτός από τις επιτυχίες που εκτόξευσαν τότε την μεγάλη τραγουδίστρια όπως: “You Oughta Know”, “Ironic”, “All I Really Want”, “Hand in My Pocket” κ.α., το musical εμπεριέχει και τρεις νέες δημιουργίες. Ανάμεσά τους και το “Predator” το οποίο, τρία χρόνια μετά την πρεμιέρα του musical, κυκλοφορεί στην demo version του που ερμηνεύει η ίδια η Alanis.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το “Jagged Little Pill: The Musical” είναι υποψήφιο σε δεκαπέντε κατηγορίες στα επερχόμενα 74α Tony Awards που αφορούν τη σεζόν 2019-2020.

Alanis Morissette - Predator

Back To Top