skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Alanis Morissette – safety-empath in paradise

Η Alanis Morissette κυκλοφορεί το πρώτο της single-διαλογισμού με τίτλο “safety-empath in paradise”

Τίτλος τραγουδιού“safety-empath in paradise

Καλλιτέχνης: Alanis Morissette

Μουσική/Στίχοι: Dave Harrington, Alanis Morissette

Εταιρεία: RCA/Sony Music Entertainment

Από το LP: “storm before the calm”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Μαΐου 2022

Art-Cover:

H επτά φορές βραβευμένη με GRAMMY® τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Alanis Morissette ανακοίνωσε το πρώτο της album διαλογισμού, που θα έχει τίτλο “storm before the calm”, και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου. Στο επερχόμενο αυτό album της, η Alanis θα καθοδηγήσει τους θαυμαστές σε 11 διαφορετικούς διαλογισμούς. Το ιδιαίτερο project της, το υπογράφει η ίδια μαζί με τον Dave Harrington (Darkside). Παράλληλα με την ανακοίνωση, η Alanis κυκλοφόρησε το πρώτο κομμάτι από το album, “safety—empath in paradise”.

Σχετικά με την ανακοίνωση και τη δημιουργία του επερχόμενου album της, η Alanis μοιράστηκε: «Ο διαλογισμός ξεκουράζει το εσωτερικό μου, σε σημείο που μπορώ να έχω πρόσβαση σε ιδέες, οράματα και εμπνεύσεις – μπορώ να ακούσω το δικό μου κεφαλαίο-S Self. Η μουσική, για μένα, είναι σαν μια πύλη κατά κάποιο τρόπο, μια πρόσκληση σε μια κατάσταση στην οποία δεν βρίσκομαι κανονικά. Η δημιουργία του δίσκου με κράτησε εξαιρετικά συνδεδεμένη και υπεύθυνη κατά τη διάρκεια του COVID, όταν ένιωθα ότι θα εξαφανιζόμουν και ότι θα πέταγα μακριά”.

Σε συνδυασμό με την ευρεία κυκλοφορία στα παραδοσιακά DSPs, το “storm before the calm”

θα κυκλοφορήσει και στην κορυφαία εφαρμογή ψυχικής υγείας Calm. Η πλατφόρμα θα φιλοξενεί και τα έντεκα κομμάτια για on-demand streaming. Οι θαυμαστές μπορούν να κάνουν λήψη του Calm τώρα για iPhone και Android και να λάβουν μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών για τους πρώτους συνδρομητές.

Alanis Morissette - safety-empath in paradise

Back To Top