skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Alessia Cara – Growing Pains

“Growing Pains” φέρει ως τίτλο το νέο τραγούδι της Alessia Cara και είναι διαθέσιμο μέσω των ψηφιακών πλατφορμών!

Τίτλος τραγουδιού“Growing Pains”

Καλλιτέχνης: Alessia Cara

Μουσική / Στίχοι: Alessia Cara, Oak, Andrew “Pop” Wansel

Εταιρεία: Def Jam Recordings

Από το LP: “The Pains of Growing”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 14 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Μπορεί να είναι μόνο 21 ετών, αλλά η Alessia Cara έχει καταφέρει να σημειώσει μία αξιοπρεπή πορεία στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Μέχρι σήμερα, η νεαρή τραγουδίστρια της alternative R&B μουσικής σκηνής έχει κυκλοφορήσει έναν ολοκληρωμένο δίσκο, με τίτλο “Know-It-All”, το 2015 και λίγο νωρίτερα το debut EP της, “Four Pink Walls”. Η τραγουδίστρια από το Ontario του Καναδά είναι έτοιμη να εισάγει στη βιομηχανία τον δεύτερο κατά σειρά ολοκληρωμένο της δίσκο, με τίτλο “The Pains of Growing” και για τον λόγο αυτό μοιράζεται μαζί μας τον προπομπό αυτού, ο οποίος έχει τον πανομοιότυπο τίτλο “Growing Pains”.

Σε mid-tempo ρυθμό το “Growing Pains” δεν ξεφεύγει από το γνώριμο μουσικό ύφος της, το οποίο χαρακτηρίζεται από εύρυθμα R&B ηχοχρώματα κι electro αναφορές. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή της ίδιας της τραγουδίστριας, σε συνεργασία με τους Oak και Andrew “Pop” Wansel. Μαζί με την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού, στην επιφάνεια ήρθε και το lyric video του στο οποίο παρακολουθούμε την Cara να περιπλανιέται στους δρόμους, κρατώντας κίτρινα λουλούδια, ενώ παράλληλα στις μικρές μας οθόνες προβάλλονται οι στίχοι του τραγουδιού.

Το νέο της album πραγματεύεται την ενηλικίωσή της και όλα όσα την απασχολούν στο ηλικιακό μεταβατικό στάδιο στο οποίο βρίσκεται.

Alessia Cara – Growing Pains

Back To Top