skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Alexandra Koniak – Calling

Η Alexandra Koniak παρουσιάζει το ολοκαίνουριο, digital single της, “Calling”!

Τίτλος τραγουδιού: “Calling”

Καλλιτέχνης: Alexandra Koniak

Μουσική/Στίχοι: Danik, Manos Antoniades

Εταιρεία: –

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Ένα από τα “διαμάντια” της μουσικής σκηνής της Ελλάδας ακούει στο όνομα της Αλεξάνδρας Κόνιακ, η οποία εδώ και χρόνια παρουσιάζει στο κοινό μοναδικές δημιουργίες είτε έχοντας στο πλευρό της αξιόλογους καλλιτέχνες ή είτε solo. Αυτή τη φορά, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια απασχολεί τα καλλιτεχνικά δρώμενα με το νέο της digital single. Φειδωλή στις ανακοινώσεις της, η τραγουδίστρια φυλούσε το νέο της υλικό για έκπληξη και είναι πλέον διαθέσιμο για να το βάλεις στο repeat.

Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για το “Calling”, στη μουσική και τους στίχους του οποίου συναντάμε τους Danik και Manos Antoniades αντίστοιχα. Βρισκόμενοι στη μέση ενός ακόμη ιδιαίτερου καλοκαιριού, η μουσική θα λέγαμε πως είναι αναγκαία και το “Calling” φαίνεται πως είναι “αυτό που πρέπει” για κάθε καλοκαιρινή μας εξόρμηση. Τα καθαρά και σταθερά φωνητικά της Κόνιακ έρχονται σε πλήρη αρμονία με τα dance-pop στοιχεία, τα οποία ολοκληρώνονται μελωδικά synths, κάνοντας το τραγούδι μία απολαυστική δημιουργία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην παραγωγή του single συναντάμε τον Χρίστο Σερενέ και μπορείς να το ακούς μέσω των ψηφιακών πλατφορμών ήδη από τις 23 Ιουλίου.

Alexandra Koniak - Calling

Back To Top