skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Alicia Keys – Good Job

Η Alicia Keys επικροτεί όσους πασχίζουν να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο στην πανδημία, μέσα από το νέο της single “Good Job”!

Τίτλος τραγουδιού: “Good Job”

Καλλιτέχνης: Alicia Keys

Μουσική/Στίχοι: The-Dream, Swizz Beatz, Avenue Beatz, Alicia Keys

Εταιρεία: RCA Records/Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Απριλίου 2020

Art-Cover:

H Alicia Keys ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του επερχόμενου album της με τίτλο “Alicia” και μοιράζεται ένα νέο, αναζωογονητικό single με τίτλο “Good Job”.

Εάν χρειάζεστε λίγη ενθάρρυνση, η Alicia Keys έχει το κατάλληλο τραγούδι για εσάς. Το επερχόμενο album της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα από όλες τις γνωστές πλατφόρμες streaming και download σύντομα και για να ενισχύσει στην προώθηση της κυκλοφορίας του, η Keys παρουσίασε το single της, “Good Job”. Πρόκειται για μια μπαλάντα που βασίζεται στο πιάνο και είναι εμπνευσμένη από τη μητέρα της που την μεγάλωσε ολομόναχη, αλλά καθώς η τραγουδίστρια παρατηρούσε τις δύσκολες στιγμές που ζούμε, το μετέτρεψε σε μια ωδή για όλους όσους συμβάλουν στην καταπολέμηση της πανδημίας του COVID-19.

«Αν βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή στα νοσοκομεία, εξισορροπώντας την εργασία, την κατ’οίκον διδασκαλία και το σπίτι, την παράδοση αλληλογραφίας, πακέτων ή φαγητού ή αντιμετωπίζετε άλλες προσωπικές δυσκολίες λόγω του COVID-19, σας νιώθω», δήλωσε η Keys. «Σε βλέπουμε, σε αγαπάμε και εκτιμούμε βαθιά όσα κάνεις».

Alicia Keys - Good Job

Back To Top