skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Alicia Keys – Perfect Way To Die

Το νέο single της Alicia Keys μόλις κυκλοφόρησε κι έχει τίτλο “Perfect Way To Die”!

Τίτλος τραγουδιού: “Perfect Way To Die”

Καλλιτέχνης: Alicia Keys

Μουσική/Στίχοι: N/A

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Η Alicia Keys αξιοποίησε αρκετά τον χρόνο της κατά τη διάρκεια της καραντίνας κι ως αποτέλεσμα έχει την παρουσίαση νέου υλικού. Σε πρόσφατες δηλώσεις της στον Trevor Noah από το “The Daily Show”, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μίλησε για τα επερχόμενα σχέδια της, στα οποία περιλαμβάνονται δύο νέα projects, αλλά και μία μη μουσική προσπάθεια που παρόλ’ αυτά την έχει μες στην καρδιά της.

Ένα τραγούδι, λοιπόν, εμπνευσμένο από τις δολοφονίες των Mike Brown και Sandra Bland κυκλοφόρησε η Keys στις 19 Ιουνίου με τίτλο “Perfect Way To Die”. Όσον αφορά τον Brown, δολοφονήθηκε από την αστυνομία στο Ferguson, του Missouri το 2014, ενώ η Bland κρεμάστηκε στο κελί της στο Τέξας ένα χρόνο αργότερα κι αφότου η αστυνομία την σταμάτησε για μία μικρή παραβίαση της κυκλοφορίας.

Δεν είναι τυχαίο που το τραγούδι κυκλοφόρησε τώρα, έπειτα από τη δολοφονία του George Floyd. Σε σχετικές της δηλώσεις, η Alicia Keys ανέφερε: “Ακούς αυτές τις ιστορίες κι ακούς τις ιστορίες τους σε αυτούς τους στίχους και το πιο καταστροφικό πράγμα είναι ότι ποτέ δεν πρόκειται να είναι σχετικό”.

Alicia Keys - Perfect Way To Die

Back To Top