skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Aloe Blacc – A Million Dollars A Day

Μία ηχητική φαντασμαγορία ήρθε από τον Aloe Blacc μέσα από το τραγούδι του “A Million Dollars A Day”!

Τίτλος τραγουδιού“A Million Dollars A Day”

Καλλιτέχνης: Aloe Blacc

Μουσική / Στίχοι: Aloe Blacc, Joel Van Dijk, Farmer Greif

Εταιρεία: Aloe Blacc

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 25 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνης της νέας γενιάς που έχει καταφέρει να μας προκαλεί ενθουσιασμό με κάθε του κυκλοφορία. Όπως με το προηγούμενο “Brooklyn In The Summer” που προσφάτως κυκλοφόρησε, έτσι και με το “A Million Dollars A Day” που ήρθε στη δημοσιότητα στις 25 Οκτωβρίου, τράβηξε ξανά τα βλέμματα πάνω του. Βασισμένο στο πιάνο και την προσωπική του στιχουργία, το εν λόγω τραγούδι αποτελεί μία εύπεπτη, ρυθμική, soulful-jazz δημιουργία, η διανομή της οποίας πραγματοποιείται ψηφιακά μέσω της δισκογραφικής εταιρείας του ίδιου του καλλιτέχνη.

Όπως αναφέρεται, το “A Million Dollars A Day” αποτελεί τον προπομπό της επερχόμενης, δισκογραφικής δουλειάς του Aloe Blacc, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Στη δημιουργία των στίχων του τραγουδιού συνέβαλαν επίσης και οι Joel Van Dijk και Farmer Greif. Ο Blacc έγραψε αυτό το τραγούδι ως έναν ύμνο για τους ανθρώπους που έχουν μεγάλες ελπίδες και μεγάλες φιλοδοξίες και που δικαίως τις έχουν. Είναι σε θέση να μεταφέρει το μήνυμά του απέναντι, που ουσιαστικά δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά με την συνειδητοποίηση της προσωπικής αξίας ενός ατόμου.

Όσον αφορά τη νέα του δισκογραφική δουλειά, αυτή θα έρθει ως follow-up του “Lift Your Spirit” που κυκλοφόρησε το 2013, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες.

Aloe Blacc – A Million Dollars A Day

Back To Top