skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Aloe Blacc – Hold On Tight

Ακόμη ένα up-tempo single του μάς συστήνει ο Aloe Blacc, με τίτλο “Hold On Tight”!

Τίτλος τραγουδιού“Hold On Tight

Καλλιτέχνης: Aloe Blacc

Μουσική / Στίχοι: Aloe Blacc, Jonas Jeberg, Neil Ormandy, Steve Solomon

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

“Hold On Tight” μάς τραγουδάει αυτή τη φορά ο Αμερικανός τραγουδιστής με τη γαλήνια και καθαρή φωνή, Aloe Blacc. Έχοντας στο πλευρό του τις κατάλληλες δεύτερες/gospel φωνές ο Blacc δημιούργησε το τέλειο αποτέλεσμα για να μάς δώσει ελπίδα και “φως”. Τη μουσική και τους στίχους του νέου αυτού ανεξάρτητου single συνυπογράφουν οι Jonas Jeberg, Neil Ormandy, Steve Solomon, σε συνεργασία με τον ίδιο τον τραγουδιστή. Μαζί με το τραγούδι στις ψηφιακές πλατφόρμες κυκλοφόρησε και το lyric video αυτού, προκαλώντας κάθε ακροατή να τραγουδήσει μαζί του.

Μέσω του “Hold On Tight” ο Blacc αντανακλά την επιμονή και την ενότητα κατά τη διάρκεια δύσκολων καιρών. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο 41χρονος καλλιτέχνης εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά το σκεπτικό που κρύβεται πίσω από τα τραγούδια του. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

“Αντί για ένα είδος μουσικής, η μουσικής μου έχει να κάνει με το E.E.K.: επιβεβαίωση, έμπνευση και κίνητρο. Έπειτα από τόσες πολλές ευκαιρίες για να μιλήσω για τη μουσική μου και χωρίς να νιώθω άνετα να πω ‘Είμαι ένας pop καλλιτέχνες’ ή ‘Είμαι ένας folk καλλιτέχνης’, είχα αυτή τη συνειδητοποίηση. Το είδος της μουσικής μου είναι θεματικό”.

Aloe Blacc – Hold On Tight

Back To Top