skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | alt-J – The Actor

Απολαύστε το νέο single των alt-J με τίτλο “The Actor”!

Τίτλος τραγουδιού: The Actor

Καλλιτέχνης: alt-J

Μουσική/Στίχοι: Thom Sonny Green, Gus Unger-Hamilton, Joe Newman

Εταιρεία: Infectious Music

Από το LP: “The Dream”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Φεβρουαρίου 2022

Art-Cover:

Λίγες μόλις ημέρες έμειναν ως την επίσημη πρεμιέρα του τέταρτου κατά σειρά studio album του βρετανικού συγκροτήματος, alt-J, και το group παρουσίασε ακόμη ένα single από αυτό. Ο λόγος γίνεται για το “The Actor”, που αποτελεί μία indie rock κι alternative rock δημιουργία, με τις folktronica αναφορές να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο σε αυτό το κατά τα άλλα ταξιδιάρικο anthem. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Thom Sonny Green, Gus Unger-Hamilton και Joe Newman.

Το “The Actor” έκανε πρεμιέρα στις 7 Φεβρουαρίου παίρνοντας τη σκυτάλη από το “Hard Dive Gold” που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους. Μιλώντας το νέο τους τραγούδι, οι alt-J ανέφεραν: “Hollywood, 1982. Ακόμη ένας νέος, ελπιδοφόρος movie star έρχεται στην πόλη κυνηγώντας ‘Το Όνειρο’. Αυτό που ακολουθεί είναι μια ιστορία απόγνωσης, ναρκωτικών και θανάτου στο πιο διάσημο ξενοδοχείο του LA. Πρόκειται για το ‘The Actor’”.

Όσον αφορά το νέο τους δισκογραφικό εγχείρημα, αυτό έχει τίτλο “The Dream” κι ως επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας του έχει οριστεί η 11η Φεβρουαρίου κι η διανομή του θα γίνει μέσω της Infectious Records.

alt-J - The Actor

Back To Top