skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Amen-Ra’s Dynasty – Stone and Stars

O κιθαρίστας των Lordi, Amen-Ra κυκλοφορεί την πρώτη του solo δισκογραφική δουλειά!

Τίτλος τραγουδιού: “Stone and Stars

Καλλιτέχνης: Amen-Ra’s Dynasty

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Live Rock Finland/Playground Music Oy

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Ο Amen-Ra, ο κιθαρίστας της φινλανδικής μπάντας Lordi, που έγιναν γνωστοί μετά από τη νίκη τους στην Eurovision του 2006, κυκλοφόρησε το πρώτο του solo single. Σύμφωνα με τον κιθαρίστα, το «Stone and Stars», που κυκλοφόρησε υπό το όνομα του νέου του project, Amen-Ra’s Dynasty, είναι διαθέσιμο από όλες τις  διαδικτυακές πλατφόρμες streaming και download.

“Το να κάνω κάτι σόλο είναι κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και αιώνες. Για οποιονδήποτε λόγο, δεν το έκανα ποτέ μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι εμπνεύστηκα τον τίτλο «Stone and Stars» πριν από περίπου 15 χρόνια!”, δήλωσε ο ίδιος.

Ο Amen Ra, ο οποίος ήταν απασχολημένος πρόσφατα όχι μόνο με το προσωπικό του πproject, αλλά και με το νέο album των Lordi “Killection”, θα ξεκινήσει μια ευρωπαϊκή περιοδεία από τα τέλη Οκτωβρίου. Η έκδοση βινυλίου του «Stone and Stars” θα είναι διαθέσιμη μόνο σε αυτές τις εμφανίσεις. Ως B-side track, θα έχει μια instrumental δημιουργία με τίτλο «Amen’s Lament to Ra III», είναι -όπως ήταν αναμενόμενο- η συνέχεια των συνθέσεων που είχαν χρησιμοποιηθεί στα albums των Lordi.

Amen-Ra's Dynasty - Stone and Stars

Back To Top