skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Amy Macdonald – Bridges

Ακούστε τη νέα, δυναμική μπαλάντα που κυκλοφόρησε η Amy Macdonald, με τίτλο “Bridges”!

Τίτλος τραγουδιού: “Bridges”

Καλλιτέχνης: Amy Macdonald

Μουσική / Στίχοι: Amy MacDonald

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: “The Human Demands”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 19 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Τρία χρόνια μετά από την κυκλοφορία του “χρυσού” δίσκου της, “Under Stars”, η Amy Macdonald επέστρεψε στο μουσικό προσκήνιο με το νέο album της, “The Human Demands”. Η επίσημη πρεμιέρα του πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου του 2020 μέσω της BMG Rights Management και μέχρι σήμερα έχει φτάσει ως τη θέση Νο.2 των album charts της Σκωτίας και της Ελβετίας.

Έχοντας λάβει ήδη τη θερμή αποδοχή του κοινού με τα singles του album, “The Hudson”, “Crazy Shade of Blue”, “Fire” και “Statues”, η Σκωτσέζα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός παρουσιάζει ακόμη ένα promotional single του. Ο λόγος γίνεται για το άκρως δυναμικό και γεμάτο συναισθήματα “Bridges”, μέσα από το οποίο μάς ανοίγει την ψυχή της και μιλάει για την κατακερματισμένη της καρδιά. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφει η ίδια η καλλιτέχνης, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως επιλέγοντας την deluxe edition του album θα μπορέσεις να απολαύσεις και την ακουστική εκδοχή του τραγουδιού.

Με την πανδημία να βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο, η Macdonald άδραξε την ευκαιρία για να ανακοινώσει και την πρώτη της περιοδεία μετά από καιρό. Αυτή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στην

Ευρώπη και θα ξεκινήσει στις 21 Οκτωβρίου, ενώ ως τελευταίος σταθμός έχει οριστεί η Γερμανία στις 14 Μαρτίου του 2022.

Amy Macdonald - Bridges

Back To Top