skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Amy Macdonald – Come Home

Το “Come Home” είναι ένα δεύτερο τραγούδι που μας συστήνει η Amy Macdonald από την επερχόμενη συλλογή της!

Τίτλος τραγουδιού“Come Home”

Καλλιτέχνης: Amy Macdonald

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Mercury Records

Από το LP: “Woman of the World (The Best of 2007 – 2018)”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 23 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Στις 23 Νοεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει η Amy Macdonald την νέα της δισκογραφική συλλογή, με τίτλο “Woman of the World (The Best of 2007-2018)”. Μέσα από αυτή θα θυμηθούμε παλαιότερες επιτυχίες της, αλλά και νέες δημιουργίες, που μία από αυτές είναι το τραγούδι “Woman of the World”. Το εν λόγω τραγούδι είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε η ώριμη πλέον τραγουδίστρια της pop-rock σκηνής και ήρθε η ώρα να προωθήσει το δεύτερο. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Come Home”. Πρόκειται για μία εύπεπτη, μελωδική δημιουργία βασισμένη στην ακουστική κιθάρα και το πιάνο. Τα εύθραυστα φωνητικά της Macdonald αποτελούν για ακόμα μία φορά χαρακτηριστικό των δημιουργιών της.

Μιλώντας για την νέα της συλλογή, που θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου, η Amy Macdonald αναφέρει: “Θυμάμαι την εβδομάδα της 30ης Ιουλίου του 2007 – Κυκλοφόρησα το πρώτο μου album, “This Is The Life”, και δεν ήμουν πολύ σίγουρη πως μπορώ να ανταπεξέλθω από αυτή τη θέση. Ο δίσκος μου ήταν στη θέση Νο.1 σε χώρες που δεν έχω υπάρξει ποτέ στο παρελθόν και ήμουν τόσο απασχολημένη που δεν είχα καθόλου χρόνο για να το αντιληφθώ”.

Συμπληρώνει: “Πηγαίνοντας γρήγορα στο 2017 και κυκλοφόρησε το τέταρτο album μου – ήταν τρελό για εμένα. Δέκα χρόνια μετά και οι άνθρωποι ακόμα ενδιαφέρονταν. Ένιωσα πως έπειτα από ένα τόσο μεγάλο ταξίδι ήταν ώρα να κοιτάξω πίσω και να αισθανθώ περήφανη για όλα όσα συνέβησαν. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την συλλογή μουσικής”.

Amy Macdonald – Come Home

Back To Top