skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Anderson .Paak – Lockdown

Ένα τραγούδι “βγαλμένο” από την καραντίνα κυκλοφόρησε ο Anderson .Paak με τίτλο “Lockdown”!

Τίτλος τραγουδιού: “Lockdown”

Καλλιτέχνης: Anderson .Paak

Μουσική/Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Aftermath Entertainment, 12 Tone Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Ένα τραγούδι προς τιμή της χειραφέτησης των Αφροαμερικανών από τη δουλεία στο Τέξας στις 19 Ιουνίου του 1865 κυκλοφόρησε ο Αμερικανός τραγουδιστής και rapper, Brandon Paak Anderson, γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Anderson .Paak. Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για το ρυθμικό, hip-hop anthem του, με τίτλο “Lockdown”, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στις ψηφιακές πλατφόρμες στις 19 Ιουνίου.

Ο βετεράνος της funk, hip-hop και soul μουσικής σκηνής είναι ξανά κοντά μας, έπειτα από την “εκρηκτική” συνεργασία του με τον Justin Timberlake στο τραγούδι “Don’t Slack” (παρμένο από το soundtrack της ταινίας animation, “Trolls World Tour”). Ακολουθώντας τα τεκταινόμενα και θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα, ο Anderson .Paak άδραξε την ευκαιρία και μας παρουσίασε τη μοναδική του αυτή δημιουργία.

Μιλώντας για τους διαδηλωτές που εναντιώθηκαν στην επιβολή της αστυνομίας έπειτα από τη δολοφονία του George Floyd, αλλά και για την απαγόρευση της κυκλοφορίας με αφορμή την πανδημία που έπληξε τον πλανήτη ο COVID-19, ο τραγουδιστής αφήνει τη δική του μουσική “πινελιά”.

Anderson .Paak - Lockdown

Back To Top