skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Andy Grammer – Love Myself

Ακούστε το ολοκαίνουριο και άκρως αισιόδοξο τραγούδι του Andy Grammer με τίτλο “Love Myself”!

Τίτλος τραγουδιού: “Love Myself”

Καλλιτέχνης: Andy Grammer

Μουσική/Στίχοι: Andrew Grammer, Mike Wise, Skyler Stonestreet

Εταιρεία: Giant Soul Records/S-Curve Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Δεκεμβρίου 2021

Art-Cover:

Ο Andy Grammer παραδέχεται ότι πάντα αφήνει μηνύματα σε άλλους ανθρώπους μέσα από τη μουσική του, αλλά απέρριψε αυτή την τάση πρόσφατα μετά την κυκλοφορία του νέου του single, “Love Myself”. Ο ίδιος δήλωσε ότι το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε ένα άτομο: τον ίδιο τον Andy Grammer.

Ο Andy αναγνωρίζει μέσα από τους στίχους του ότι μπορεί να γίνει ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του, άλλοτε χτυπώντας τον εαυτό του «με απαίσιες σκέψεις» και άλλοτε «τρώγοντας τον εαυτό του ζωντανό». Επιμένει ότι δεν θέλει να ζήσει έτσι και ορκίζεται να πνίξει τις αρνητικές φωνές που χτυπούν την αυτοπεποίθησή του.

Ο Andy με μια ανάρτησή του στο Instagram εξήγησε τι τον ανάγκασε να βγει από τη ζώνη της άνεσής του και να γράψει ένα τόσο ευάλωτο τραγούδι: «Έχω γράψει ένα εκατομμύριο τραγούδια αγάπης στην καριέρα μου. Ποτέ σε όλη μου τη συγγραφική καριέρα δεν έγραψα σκόπιμα ένα για τον εαυτό μου. Ήταν ΣΟΥΠΕΡ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. Απόλυτη αποκάλυψη. Κάθισα στο πιάνο και έκλαψα, γέλασα, κορόιδευα τον εαυτό μου, κράτησα χώρο για τον εαυτό μου, ένιωσα ηλίθιος, ένιωσα σαν τρελός και τελικά ένιωσα γαλήνη».

Ο Andy ελπίζει ότι με το single αυτό θα βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους να καταλάβουν πως να αισθάνονται την απαραίτητη αγάπη και υπομονή για τους εαυτούς τους.

Andy Grammer - Love Myself

Back To Top