skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Andy Grammer – The Good Parts

Ο Andy Grammer κυκλοφορεί το “The Good Parts” ως το επόμενο επίσημο single του!

Τίτλος τραγουδιού: “The Good Parts”

Καλλιτέχνης: Andy Grammer

Μουσική / Στίχοι: Andy Grammer, Alex Tirheimer, Alex Evert & Sam Fischer

Από το album: “The Good Parts”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 1 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Andrew “Andy” Charles Grammer (όπως είναι ολόκληρο το όνομά του) είναι ένας νέος ανερχόμενος τραγουδιστής από το Los Angeles που σημείωσε επιτυχία με τα singles “Fine By Me” και “Keep Your Head Up”. Έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο talent show “Dancing with the Stars” αλλά και από το τραγούδι του “A Friend Like You” που εμπεριέχεται στο soundtrack της ταινίας κινουμένων σχεδίων “Captain Underpants: The First Epic Movie”.

To “The Good Parts” είναι η τρίτη ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά που έρχεται μετά από το “χρυσό”, “Magazines or Novels” του 2014. Από το δίσκο αυτό έχουν ήδη ξεχωρίσει το πολυ-πλατινένιο “Fresh Eyes”, η συνεργασία του με τον LunchMoney Lewis στο “Give Love” και το “Smoke Clears”, ενώ τώρα επανέρχεται με το τέταρτο single του.

Το ομότιτλο με το δίσκο τραγούδι είναι μια ιδιαίτερη, γλυκιά μπαλάντα που βασίζεται στη μελωδία του πιάνο και φέρει την υπογραφή του ίδιου του Andy Grammer σε συνεργασία με τους Alex Tirheimer, Alex Evert και Sam Fischer, στους στίχους και στη μουσική!

To album “The Good Parts” έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου από την S-Curve Records.

Andy Grammer - The Good Parts

Back To Top