skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Andy Vargas – El Beat

O τραγουδιστής των Santana, Andy Vargas, κυκλοφορεί το νέο του solo single!

Τίτλος τραγουδιού“El Beat”

Καλλιτέχνης: Andy Vargas

Μουσική / Στίχοι: Andy Vargas, Michael Carrey

Εταιρεία: Hip Spanic Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Ο Andy Vargas γνώρισε παγκόσμια φήμη πριν από μια δεκαετία περίπου, όταν έγινε ο βασικός τραγουδιστής του εικονικού rock συγκροτήματος, Santana. Είκοσι παγκόσμιες περιοδείες αργότερα, ο Vargas ξεκινά τη solo καριέρα του με ένα up-tempo, soul-rock, ερμηνευμένο στα ισπανικά, με τίτλο «El Beat», που κυκλοφόρησε στις 15 Μαρτίου ενώ η αγγλόφωνη εκδοχή του «The Beat», πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου από τις Hip Spanic και Souleros Records.

Το «El Beat» προβάλλει τη soul μουσική του Vargas και του συγκροτήματος του, τους Souleros που επηρεάζεται από το funk και το R&B ενώ παράλληλα θυμίζει αρκετά τις δημιουργίες του με το έτερο θρυλικό συγκρότημα των Santana!

“Είναι ένα τέτοιο προνόμιο να αναγνωρίζεται κανείς από τον κόσμο ως η φωνή των θρυλικών Santana. Για πολλά χρόνια, έχω εμφανιστεί στο πλευρό του μέντορά μου, τον Carlos, ο οποίος πάντα με διδάσκει πως να φτάσω σε υψηλότερα σημεία την καριέρα μου. Έχω μάθει πολλά για τη μουσική μέσω των παγκόσμιων πολιτισμών και έχω επηρεαστεί από καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης που είχα το προνόμιο να συνεργαστώ με τα χρόνια. Είναι τιμή να παρουσιάσω τώρα τη δική μου μουσική, η οποία θεωρώ ότι είναι ο ήχος της «Νέας Chicano Soul», μαζί με τη μπάντα μου, τους Souleros», δήλωσε ο Vargas.

Andy Vargas - El Beat

Back To Top