skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ānemi – Chroma Uncovered

Μετά την τελευταία bass-heavy και electronic κυκλοφορία τους, οι Ānemi ολοκληρώνουν το πρώτο τους EP, με το τραγούδι “Chroma Uncovered”.

Τίτλος τραγουδιού: “Chroma Uncovered

Καλλιτέχνης: Ānemi

Μουσική / Στίχοι: ĀNEMI

Εταιρεία: Ānemi

Από το LP: “SWIM”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Ένα downtempo, chill, alternative blues κομμάτι που μιλάει για τον αυτο-προβληματισμό. Ισορροπεί ανάμεσα στην τάση μας να εστιάζουμε σε άσχετες και άναρχες σκέψεις και στην αντιμετώπιση των ψυχικών μας τραυμάτων.

Το “Chroma Uncovered” είναι το έκτο τραγούδι από τη συλλογή “SWIM”, μια σειρά κυκλοφοριών με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, εστιασμένη σε κοινωνικές ιστορίες.

Το τραγούδι, με προστακτική που προτρέπει σε ψυχική ανασκόπηση και κιθαριστική κορύφωση σόλο, είναι η αντανάκλαση της φωνής μέσα μας που επιζητεί την αλλαγή και κάθαρση. Η ζωή μας είναι τόσο φορτωμένη, που ξεχνάμε να κλείσουμε την πόρτα σε εξωτερικούς παράγοντες και να αυτοϊαθούμε.

Fun Fact: Το “Chroma Uncovered” είναι από τα πρώτα τραγούδια που γράφτηκαν από το σχήμα. Στον Jlogo, κιθαρίστα της μπάντας, άρεσε τόσο το συναίσθημα που βγάζει το κομμάτι, όπου μέρος της κυματομορφη αποτέλεσε το πρώτο του tattoo. Έτσι, η μπάντα παρ’ ότι συνήθως έχει έναν πιο ηλεκτρονικό ήχο, επέλεξε να κυκλοφορήσει το τραγούδι σε μια striped down εκδοχή χωρίς πολλά ηλεκτρονικά στοιχεία, εξού και το όνομα “Uncovered”.

Λίγα λόγια τα τους Ānemi:

Οι Ānemi, μια Downtempo, Alt-Pop μπάντα, αποτελείται από μια ομάδα νέων δημιουργικών μουσικών. Με βάση την Αθήνα, χαρακτηριστικό τους είναι η ευελιξία τους ανάμεσα στα είδη, ξεπερνώντας τα μουσικά όρια με τον μοναδικό τους ήχο.

Τα τρία κύρια μέλη είναι: Αμάρια- Φωνή/μουσική | ChopJuggler – Παραγωγή | JLogo – Κιθάρα

Αυτό που τους ξεχωρίζει είναι η θεματολογία της μουσικής τους, που επικεντρώνεται στην ανθρώπινη ψυχή και κοινωνία, όπως και το flow των τραγουδιών τους που βγάζει ένα ονειρικό vibe. Το πρώτο τους EP, που μιλάει για τις ανησυχίες τους περί κοινωνίας και mindfulnes, είναι διαθέσιμο digitaly κομμάτι-κομμάτι, καθώς το κάθε single θίγει ένα άλλο ζήτημα.

Δ.Τ.

Διαβάστε Ξανά

Διαβάστε Ξανά

Ānemi - Chroma Uncovered

Back To Top