skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Anitta – Amor Real

Η Anitta στο νέο, χριστουγεννιάτικο και δίγλωσσο single της, “Amor Real”!

Τίτλος τραγουδιού: “Amor Real”

Καλλιτέχνης: Anitta

Μουσική / Στίχοι: Roy C, Nathaniel Robinson, Mark Morales, Cory Rooney, Kirk Robinson, Declan Hoy, Anitta

Εταιρεία: Warner Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Εάν δεν αναφερόταν το νέο τραγούδι της Anitta ως γιορτινό τραγούδι, ο καθένας θα αντιλαμβανόταν πως πρόκειται για ακόμη μία δημιουργία της τραγουδίστριας που μπορεί να ακουστεί οποιαδήποτε εποχή. Ο λόγος γίνεται για το φρέσκο “Amor Real”, το οποίο αποτελεί μία ωδή στην αγάπη, βασισμένα στα dance και pop στοιχεία.

Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Roy C, Nathaniel Robinson, Mark Morales, Cory Rooney, Kirk Robinson, Declan Hoy, καθώς και την ίδια την ερμηνεύτρια, ενώ το τελικό αποτέλεσμα είναι διαθέσιμο από τις 6 Νοεμβρίου μέσω των ψηφιακών πλατφορμών.

Ιδιαίτερα αισθητή έκανε την παρουσία της η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια και το 2020 μιας και μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει μοναδικές συνεργασίες με καλλιτέχνες από όλο το καλλιτεχνικό φάσμα. Αξιοσημείωτη είναι η συνεργασία της με τους Major Lazer, τον MC Lan και τον παραγωγό Beam για τον δίσκο των πρώτων, “Music Is the Weapon”. Λίγο αργότερα ακούσαμε και το “Me Gusta”, για το οποίο συνέπραξε με τους Cardi B και Myke Towers αναδεικνύοντας το αποτέλεσμα διπλά “πλατινένιο”.

Anitta - Amor Real

Back To Top