skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Anne-Marie – Problems

Η Anne-Marie παρουσιάζει το ολοκαίνουριο single της, με τίτλο “Problems”!

Τίτλος τραγουδιού: “Problems”

Καλλιτέχνης: Anne-Marie

Μουσική / Στίχοι: Jennifer Decilveo, Anne-Marie

Εταιρεία: Warner Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Anne-Marie είναι ξανά στις επάλξεις κυκλοφορώντας το ολοκαίνουριο single της, με τίτλο “Problems”. Βασισμένο στα synth-pop στοιχεία το εν λόγω single έκανε πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου με την νεαρή τραγουδίστρια και hit-maker του “Friends”, για το οποίο συνεργάστηκε με τον Marshmello το 2018, μιλάει για τα προβλήματα που υπάρχουν σε μία σχέση, αλλά και την ανάγκη της ίδιας για συντροφικότητα.

Το “Problems” υπογράφουν οι Jennifer Decilveo και Anne-Marie κι αποτελεί το follow-up του “To Be Young” που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο με την Doja Cat στο πλευρό της. Μπορεί το τραγούδι να αποτελεί μια ανεξάρτητη προς το παρόν κυκλοφορία, ωστόσο όπως όλα δείχνουν φαίνεται πως αναφερόμαστε στον προπομπό της δεύτερης, ολοκληρωμένης, δισκογραφικής της δουλειάς.

Το ντεμπούτο της album κυκλοφόρησε η Anne-Marie πριν από δύο έτη και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αναδειχθεί “πλατινένιο”, ενώ παράλληλα κατέκτησε τη θέση Νο.3 των βρετανικών album charts, αλλά και τη θέση Νο.4 των charts της Ιρλανδίας.

Anne-Marie - Problems

Back To Top