skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Anne-Marie – Then

H Anne-Marie κυκλοφορεί ένα από τα πιο αγαπημένα της τραγούδια μέσα από το αναμενόμενο, νέο της album!

Τίτλος τραγουδιού“Then”

Καλλιτέχνης: Anne-Marie

Μουσική / Στίχοι: Ina Wroldsen, Steve Mac, Anne-Marie

Από το album: “AM1”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Μπορεί το τραγούδι “Then” της Anne-Marie να μην είναι άγνωστο στους θαυμαστές της καθώς το έχει ήδη παρουσιάσει ζωντανά σε αρκετές εμφανίσεις της, ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα για να ακούσουμε την studio version του που μόλις κυκλοφόρησε. Τον τελευταίο καιρό η βρετανίδα τραγουδίστρια των επιτυχιών: «Rockabye» (μαζί με τους Clean Bandit και Sean Paul), “Alarm”,”Heavy”, “Ciao Adios” κ.α., βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την επίσημη κυκλοφορία του δεύτερου studio album της που θα έχει τίτλο “AM1”. Πριν από λίγες μέρες μας αποκάλυψε το τραγούδι “Breathing Fire” και τώρα προσθέτει στη λίστα το εν λόγω τραγούδι πράγμα που μάλλον σημαίνει πως η ημερομηνία έκδοσης του δίσκου της δεν είναι μακριά -κι ας μην έχει ανακοινωθεί ακόμη-.

Το τραγούδι επιλέχτηκε από την ίδια την τραγουδίστρια ως το επόμενο με το οποίο θα προωθήσει το δίσκο της, μιας και όπως δήλωσε μέσω των socials της πρόκειται για ένα τραγούδι που “σημαίνει πολλά” για την ίδια και για το λόγω αυτό θα ήθελε όλοι οι fans της να το έχουν διαθέσιμο στα playlists τους για τις ημέρες των γιορτών.

Το “Then” είναι μια όμορφη μπαλάντα απαλλαγμένη από τα πολλά electro στοιχεία που συνηθίζει να “φορτώνει” τα τραγούδια της η Anne-Marie και για το λόγο αυτό είναι λογικό να προκαλεί, ακόμα κι από τη σύνθεσή του, έντονα συναισθήματα!

Anne-Marie - Then

Back To Top