skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Anouk – I Love You

Η Anouk επέστρεψε με νέο single, με τίτλο “I Love You”!

Τίτλος τραγουδιού: “I Love You”

Καλλιτέχνης: Anouk

Μουσική/Στίχοι: Anouk Teeuwe, Stephan Ramiks, Memru Renjaan

Εταιρεία: Goldilox, Universal Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Η Ολλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Anouk, η οποία έγινε ευρέως γνωστή με το δεύτερο single της “Nobody’s Wife” το 1997 είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας μετά από καιρό το νέο της τραγούδι. Ο λόγος γίνεται για το blues-rock “I Love You”, μία εμβληματική δημιουργία και φόρος τιμής στην αγάπη. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η ίδια η τραγουδίστρια σε συνεργασία με τους Stephan Ramiks και Memru Renjaan.

Τα τελευταία χρόνια η Anouk απέχει από τα μουσικά δρώμενα, με την τελευταία της δισκογραφική δουλειά να έχει κυκλοφορήσει το 2018 με τίτλο “Wen d’r maar aan”. Η ίδια ωστόσο έχει πειραματιστεί με διάφορους τρόπους στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, ενώ δεν ξεχνάμε τη συμμετοχή της στον Μουσικό Διαγωνισμό Τραγουδιού, Eurovision, το 2013 με το τραγούδι “Birds”. Η Anouk κατάφερε να επαναφέρει την Ολλανδία στη Eurovision έπειτα από εννέα έτη, ενώ κατέληξε στη θέση Νο.9 του τελικού που πραγματοποιήθηκε στο Malmö της Σουηδίας.

Το “I Love You” κυκλοφόρησε ως το follow-up του It’s A New Day που είδε το φως της δημοσιότητας το 2019 ως φόρο τιμής στην Ημέρα της Γυναίκας.

Anouk - I Love You

Back To Top