skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Archi & Pelago – Groundhog Day

Γνωρίστε τους Archi & Pelago μέσα από το ντεμπούτο single τους “Groundhog Day”!

Τίτλος τραγουδιού“Groundhog Day”

Καλλιτέχνης: Archi & Pelago

Μουσική / Στίχοι: Archi & Pelago

Εταιρεία: Cosmos Music 

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 24 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Παρόλο που είναι πρωτοεμφανιζόμενοι -τουλάχιστον όσον αφορά την εμφάνισή τους ως συγκρότημα-, οι Oskar, Gustaf, Joakim και Magnus διαφέρουν πολύ από τους αρχάριους της μουσικής βιομηχανίας. Ο καθένας τους ξεχωριστά έχει βρεθεί σε περιοδείες με μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της Σουηδίας (Miriam Bryant, Skott, Norlie & KKV) ενώ ο τραγουδιστής τους, ο Oskar έχει σαγηνεύεσαι μεγάλα ακροατήρια σε όλη τη Σκανδιναβία μέσα από έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο musical «Kristina från Duvemåla», που είναι σε μουσική γραμμένη από τους μύθους Björn και Benny των θρυλικών ABBA.

Το ντεμπούτο τους single, “Groundhog Day” γεννήθηκε από ένα χαλασμένο κάλυμμα σε ένα Yamaha DX7 και κάνει “νεύμα” σε μπάντες όπως Miike Snow, Haim και Maroon 5. Οι στίχοι μιλούν για μια ανθυγιεινή σχέση αγάπης-μίσους που είναι καταδικασμένη, αλλά αυτό συνεχίζεται και συνεχίζεται μέσα από ένα καταστροφικό βρόχο, δηλαδή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο Bill Murray ξυπνάει επανειλημμένα ένα θαμπό πρωινό της Δευτέρας στην επική ταινία των 90’s, “Groundhog Day”.

Αυτό είναι το επίσημο ντεμπούτο τους στη δισκογραφία με το όνομα αυτό. Το 2017 είχαν καταφέρει να αποσπάσουν το βραβείο “Denniz Pop Award” στην κατηγορία “πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη”, αλλά με το προηγούμενο όνομά τους, Flat Earth Society.

Archi & Pelago - Groundhog Day

Back To Top