skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ariana Grande – thank u, next

Η Ariana Grande ανακοινώνει τον νέο της δίσκο με την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού!

Τίτλος τραγουδιού“thank u, next”

Καλλιτέχνης: Ariana Grande

Μουσική / Στίχοι: Victoria Monét, Njomza, Tayla Parx, Tommy Brown, Ariana Grande

Εταιρεία: Universal Music Group, Republic Records

Από το LP: “Thank U, Next”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Μία έκπληξη επιφύλασσε στο κοινό η Ariana Grande και στις 3 Νοεμβρίου μας την αποκάλυψε. Ο λόγος γίνεται για ένα ολοκαίνουριο τραγούδι της, που όχι (!) δεν είναι μέρος της τελευταίας της δισκογραφικής δουλειάς, “Sweetener”. Εν αντιθέσει πρόκειται για τον προπομπό του νέου της project, με τίτλο “Thank You, Next” και για να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις κυκλοφόρησε το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου. Πρόκειται για μία γλυκιά, R&B δημιουργία, με τα synth-pop στοιχεία να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο.

Όπως πολύ σωστά μπορείς να αντιληφθείς, η Grande πραγματεύεται τις παλαιότερες σχέσεις της, όπως αυτές με τους Big Sean, Ricky Alvarez, Pete Davidson και Mac Miller. Η Grande έδωσε ένα δείγμα από το τραγούδι στη δημοσιότητα, μία ημέρα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του και αφού ο πρώην αρραβωνιαστικός της Pete Davidson αστειεύτηκε σχετικά με την διαλυμένη σχέση τους στο Saturday Night live.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Grande δεν προχώρησε σε κάποια μεγάλη περιοδεία, όπως είθισται, για την προώθηση του τελευταίου της δίσκου, αλλά αντί αυτού πραγματοποίησε τέσσερις εμφανίσεις, υπό τον τίτλο “The Sweetener Sessions” παρουσιάζοντας ένα set list είκοσι τραγουδιών. Το κοινό δεν μπορούσε να προμηθευτεί εισιτήρια, παρά μόνο να τα κερδίσει μέσα από τα ραδιόφωνα του Capital Up Close της Μεγάλης Βρετανίας.

Ariana Grande - thank u, next

Back To Top