skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Arizona Zervas – RIP

O Arizona Zervas λέει αντίο στον παλιό του εαυτό με το καινούριο του single “RIP”!

Τίτλος τραγουδιού: “RIP”

Καλλιτέχνης: Arizona Zervas

Μουσική/Στίχοι: Jace Jennings, Jacob Greenspan

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από τη LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός Arizona Zervas μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single “RIP” μέσω της Panik Records και της Sony Music. Συνδυάζοντας το χαρακτηριστικό του swag ύφος, μαζί με ρυθμικές κιθάρες και στίχους που πολλά άτομα μπορούν να συσχετιστούν, ο καλλιτέχνης αφήνει τις παλιές του συνήθειες να πεθάνουν και προχωράει με γνώμονα την μονόπλευρη αγάπη.

Το προηγούμενο track του Zervas, “Nightrider” ακολούθησε αμέσως μετά το “24” και το Χρυσό “FML”, που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και κυκλοφόρησε λίγο μετά το mega hit “Roxanne”. Το smash-anthem με το 1 δισεκατομμύριο streams έχει γίνει τριπλά πλατινένιο, έχει φτάσει στο Νο.4 του Billboard Hot 100, στο Νο.1 στο rhythmic radio καθώς παρουσιάστηκε και σε ένα μοναδικό remix με τον Swae Lee.

O Arizona Zervas, που γράφει και ηχογραφεί όλα του τραγούδια μόνος του, κυκλοφορεί σταθερά μουσική από το 2016 και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 50 shows σε όλη την Αμερική. Η εκρηκτική άνοδος του “Roxanne” ξεκίνησε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς όταν έφτασε την κορυφή του Spotify U.S. Top 50 μόλις μερικές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του. Το “Roxanne” είναι το πρώτο τραγούδι από έναν ανεξάρτητο καλλιτέχνη που φτάνει στην κορυφή του συγκεκριμένου chart από την αρχή του 2017, που είναι η πρώτη ημερομηνία που ξεκίνησε το online αρχείο του Spotify.

Δ.Τ.

Arizona Zervas - RIP

Back To Top