skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Asaf Avidan – Lost Horse

Ακούστε το νέο single του Asaf Avidan, με τίτλο “Lost Horse”!

Τίτλος τραγουδιού: “Lost Horse”

Καλλιτέχνης: Asaf Avidan

Μουσική / Στίχοι: Asaf Avidan

Εταιρεία: Telmavar Records, OMN Label Services

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Μπορεί οι εμφανίσεις του Asaf Avidan στο μουσικό προσκήνιο να είναι σπάνιες, όποτε όμως αυτές πραγματοποιούνται ο Ισραηλινός καλλιτέχνης έχει πάντοτε κάτι αξιοσημείωτο να μας προτείνει. Έτσι, λοιπόν, και αυτή τη φορά ο hit-maker του “One Day” –το ντεμπούτο single του που μας σύστησε το 2012- είναι ξανά στις επάλξεις μοιράζοντας μαζί μας ένα αιθέριο –σχεδόν ειδυλλιακό- θα λέγαμε τραγούδι του, με τίτλο “Lost Horse”.

Βασισμένο στα indie μουσικά στοιχεία το τραγούδι αυτό κυκλοφόρησε στις 15 Μαΐου μέσω των ψηφιακών πλατφορμών ως μία ακόμη ανεξάρτητη δημιουργία του λαμβάνοντας μέσα σε σύντομο χρονικά διάστημα χιλιάδες views στο YouTube.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ισραηλινός καλλιτέχνης μίλησε για την περασμένη χρονιά, αναφέροντας: “Το 2019 ήταν μία περίεργη χρονιά για εμένα. Λίγο πριν ξεκινήσει αυτό το έτος δέχθηκα επίθεση από ένα λυκόσκυλο που προσπάθησα να υιοθετήσω. Έπειτα, λίγους μήνες αργότερα μία αγέλη λύκων μπήκε στο χωράφι δίπλα στο studio μου και κυνηγούσε την Αριάδνη (φοράδα) μέχρι που έπεσε από ένα βράχο στη θάλασσα και δεν θα βρεθεί ποτέ”.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το “Lost Horse” αποτελεί μία μουσική αφιέρωση στο αγαπημένο του ζώο και είναι εδώ για να το ακούσεις!

Asaf Avidan - Lost Horse

Back To Top