skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ashanti – 235 (2:35 I Want You)

Απολαύστε το ολοκαίνουριο, synth/soul single της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, Ashanti, με τίτλο “235 (2:35 I Want You)”!

Τίτλος τραγουδιού“235 (2:35 I Want You)

Καλλιτέχνης: Ashanti

Μουσική / Στίχοι: Ashanti & Jerome Harmon

Εταιρεία: Written Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Ιανουαρίου 2021

Art-Cover:

Η πολυ-βραβευμένη τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μοντέλο, Ashanti είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας νέο υλικό. Ο λόγος γίνεται για το αισθαντικό, soul, mid-tempo anthem της, “235 (2:35 I Want You)”. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε την ίδια μαζί με τον Jerome Harmon, ενώ τα αιθέρια φωνητικά της καταφέρνουν να ταξιδέψουν κάθε ακροατή.

Απέχοντας ένα ολόκληρο έτος από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια επέλεξε αυτό το ιδιαίτερο τραγούδι για την επάνοδό της. Η βραβευμένη με Grammy Ashanti παρουσίασε το “235 (2:35 I Want You)” ως το follow-up του “Pretty Little Thing” του 2019. Για χάρη του τελευταίου μάλιστα ένωσε τις δυνάμεις της με τον Βρετανό DJ Ross-Emmanuel Bayeto, γνωστό με το καλλιτεχνικό του όνομα Afro B, ενώ όσον αφορά το music video του tropical single κατέληξε να είναι πιο sexy από ποτέ.

Μπορεί η Ashanti να έχει στο ενεργητικό της έξι, ολοκληρωμένες δουλειές, ωστόσο η τελευταία της τοποθετείται χρονικά στο 2014. Ο δίσκος “Braveheart” κυκλοφόρησε τον Μάρτιο εκείνου του έτους καταλαμβάνοντας τη θέση Νο.4 του Top R&B/Hip-Hop Album chart του Billboard.

Ashanti – 235 (2:35 I Want You)

Back To Top