skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ashley Tisdale – Lemons

Ακούστε το νέο single της Ashley Tisdale, με τίτλο “Lemons”!

Τίτλος τραγουδιού“Lemons

Καλλιτέχνης: Ashley Tisdale

Μουσική / Στίχοι: Scot Stewart, Rachel West, Ashley Tisdale

Εταιρεία: –

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Το πρώτο της digital single κυκλοφόρησε η Ashley Tisdale στις 29 Μαΐου, με τίτλο “Lemons” και είναι διαθέσιμο μέσω των ψηφιακών πλατφορμών για να το απολαύσουμε. Χωρίς να ξεφεύγει στο ελάχιστο από το γνώριμο pop ύφος της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός μας συστήνει το “ξινό” αυτό τραγούδι της, προσθέτοντας όση γλύκα του χρειάζεται μέσω της φωνής της.

Το “Lemons” αποτελεί το πρώτο της εγχείρημα έπειτα από το μέτριας απήχησης studio album της, “Symptoms”. Ο εν λόγω δίσκος σηματοδότησε την επιστροφή της Tisdale στο μουσικό προσκήνιο, έπειτα από δέκα, ολόκληρα χρόνια. Παρόλ’ αυτά, το κοινό φαίνεται να μην ανταποκρίθηκε θερμά σε αυτό της το κάλεσμα. Σημαντικές προσπάθειες του δίσκου ήταν τα δύο επίσημα singles αυτού, “Love Me & Let Me Go” και “Voices in My Head”.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως για πάνω από δέκα ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του “Lemons”, η νεαρή τραγουδίστρια φρόντισε να μας “βομβαρδίσει” με διάφορες αναρτήσεις της μέσω των social media, με σκοπό την προώθησή του.

Ashley Tisdale - Lemons

Back To Top