skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Aston Merrygold – Overboard

Απολαύστε το ολοκαίνουριο single του Aston Merrygold, με τίτλο “Overboard”!

Τίτλος τραγουδιού“Overboard

Καλλιτέχνης: Aston Merrygold

Μουσική / Στίχοι: ​Alvin Anthony, Lil Eddie, RURD, Aston Merrygold

Εταιρεία: AIM Entertainments Ltd

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Το πρώτο του digital single για το 2021 κυκλοφόρησε ο Βρετανός τραγουδιστής και χορευτής Aston Merrygold. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Overboard”, το οποίο είναι βασισμένο στα R&B και soul ηχοχρώματα, σε συνδυασμό με τις pop αναφορές. Στη μουσική και τους στίχους του κατά τα άλλα chill anthem συναντάμε τους Alvin Anthony, Lil Eddie, RURD, σε συνεργασία με τον Aston Merrygold.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Merrygold έγινε ευρέως γνωστός στο μουσικό προσκήνιο ως μέλος του boy-band JLS, το οποίο απόλαυσε το βρετανικό κοινό μέσω του “X Factor”. Στην πορεία το group όχι μόνο κυκλοφόρησε τέσσερις, ολοκληρωμένες, δισκογραφικές δουλειές, αλλά απέσπασε και βραβεία, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται δύο Brit Awards. Έπειτα από μία μουσική αποχή έξι ετών, οι JLS επανήλθαν στο προσκήνιο το 2020 ανακοινώνοντας μία περιοδεία, η οποία όμως αναβλήθηκε λόγω του COVID-19 κι επαναπρογραμματίστηκε για τον Ιούνιο του 2021.

Ως solo καλλιτέχνης, ο Merrygold έχει κυκλοφορήσει ένα studio album το 2017 με τίτλο “Precious”, ενώ συνολικά έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας δώδεκα digital singles.

Aston Merrygold - Overboard

Back To Top