skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Athena Manoukian – Kiss Me in the Rain

Η Athena Manoukian παρουσιάζει το ολοκαίνουριο single της “Kiss Me in the Rain”!

Τίτλος τραγουδιού“Kiss Me in the Rain

Καλλιτέχνης: Athena Manoukian

Μουσική / Στίχοι: Athena Manoukian, Konstantinos Pantaloudis

Εταιρεία: –

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Μαρτίου 2022

Art-Cover:

“Ένα τραγούδι που περιγράφει πώς ένας άνθρωπος μπορεί να πληγωθεί από κάποιον και να θέλει να τον/την σβήσει από τη ζωή του/της και τονίζει την αναγέννηση ενός ατόμου με αυτοπεποίθηση και δύναμη, αλλά όταν μιλάει η καρδιά στο τέλος το μόνο που θέλει πραγματικά είναι να τον/την φιλήσει στη βροχή. Το βασικό μήνυμα αυτού του τραγουδιού είναι ότι η αγάπη μπορεί να αφήσει σημάδια, αλλά και να μας χαρίσει όμορφες στιγμές. Έτσι σας παρακινεί να ζήσετε στο έπακρο με ό,τι υπάρχει στο τώρα. Καλέστε τον λοιπόν και κανονίστε ένα φιλί στη βροχή”.

Με αυτά τα λόγια, η ταλαντούχα, Ελληνο-αρμένισσα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Athena Manoukian, μάς σύστησε το νέο της single. Αυτό έχει τίτλο “Kiss Me in the Rain” κι αποτελεί μία αρκετά slow και σκοτεινή pop δημιουργία, με τα R&B στοιχεία να αναβαθμίζουν το τελικό αποτέλεσμα. Στη μουσική, αλλά και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε την ίδια την ερμηνεύτρια σε συνεργασία με Κωνσταντίνο Πανταλούδη.

Το “Kiss Me in the Rain” κυκλοφορεί μέσω των ψηφιακών πλατφορμών από τις 4 Μαρτίου και μπορείς να το απολαύσεις ευθύς αμέσως.

Athena Manoukian - Kiss Me in the Rain

Back To Top