skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Avril Lavigne – Bite Me

Η Avril Lavigne κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο single της, “Bite Me”, και είναι εδώ για να το απολαύσεις!

Τίτλος τραγουδιού: “Bite Me

Καλλιτέχνης: Avril Lavigne

Μουσική / Στίχοι: MOD SUN, John Feldmann, Marshmello, Omer Fedi, Avril Lavigne

Εταιρεία: DTA Records, Elektra Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Νοεμβρίου 2021

Art-Cover:

Έπειτα από τη μοναδική κυκλοφορία της για το 2020 με το τραγούδι “We Are Warriors”, η Καναδή τραγουδίστρια Avril Lavigne είναι ξανά στο προσκήνιο συστήνοντάς μας το νέο της anthem.

Αυτό έχει τίτλο “Bite Me” και ήδη εδώ και μερικές ημέρες προωθεί τη νέα της κυκλοφορία μέσω των social media της, με το κοινό να ανταποκρίνεται θετικά. Το τραγούδι, λοιπόν, έκανε πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου μέσω των DTA και Elektra Records αποτελώντας μία άκρως “ανεβαστική”, punk pop δημιουργία, στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε τους MOD SUN, John Feldmann, Marshmello, Omer Fedi και Avril Lavigne.

Σύμφωνα με τη Lavigne, το τραγούδι είναι “ένας ύμνος για το να γνωρίζεις την αξία σου, τι αξίζεις και να μην δίνεις δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που δεν σου αξίζει”. Μίλησε επίσης για τη συνεργασία με τον Barker και την υπογραφή της στην εταιρεία του drummer του Blink-182, DTA Records. “Η πρώτη φορά που δουλέψαμε μαζί ήταν πριν από 15 χρόνια στο album μου ‘The Best Damn Thing’ και μου άρεσε πολύ να τον βλέπω να εξελίσσεται στον παραγωγό που είναι σήμερα”, είπε. “Περάσαμε πολύ χρόνο γράφοντας τραγούδια και δουλεύοντας μαζί σε αυτόν τον δίσκο κι η υπογραφή στη δισκογραφική του ήταν σαν το τέλειο σπίτι για εμένα και τη νέα μου μουσική”.

Avril Lavigne - Bite Me

Back To Top