skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Avril Lavigne – Head Above Water

Η Avril Lavigne πραγματοποιεί το μεγάλο της comeback με το single, “Head Above Water”!

Τίτλος τραγουδιού“Head Above Water”

Καλλιτέχνης: Avril Lavigne

Μουσική / Στίχοι: Avril Lavigne, Stephan Moccio, Travis Clark

Εταιρεία: BMG Records

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 19 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία του τελευταίου single της single “Fly”, η Avril Lavigne ανακοίνωσε στα τέλη του 2016, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι προετοιμάζει νέα μουσική για το επερχόμενο, 6ο studio album της.

Στις 18 Αυγούστου 2018, η Lavigne δημοσίευσε στο Instagram ότι θα ακούγαμε κάτι νέο από αυτήν τον Σεπτέμβριο και στα τέλη Αυγούστου, το τραγούδι “Head Above Water” καταχωρήθηκε και τότε η νεαρή Καναδέζα διέγραψε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες της από το Instagram.

Την 1η Σεπτεμβρίου, η Lavigne μοιράστηκε την πρώτη εικόνα της, από μια υποβρύχια λήψη και αρκετοί fans ανέφεραν ότι η εικόνα σχετίζεται με το τραγούδι “Head Above Water”. Στις 6 Σεπτεμβρίου, η Lavigne δημοσίευσε μια μεγάλη επιστολή προς τους θαυμαστές της στην επίσημη ιστοσελίδα της που περιγράφει λεπτομερώς τον αγώνα της τα τελευταία χρόνια και πώς ξεπέρασε το πρόβλημά της, καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας για το τραγούδι αυτό. Στην επιστολή έγραψε για το τραγούδι: “Είχα δεχτεί το θάνατο και μπορούσα να αισθανθώ το σώμα μου να κλείνει. Ένιωσα σαν να πνίγομαι, όπως ήμουν κάτω από το νερό και απλά έπρεπε να ανέβω στην επιφάνεια για αέρα. Σαν να βρισκόμουν σ’ένα ποτάμι και με τραβούσε το ρεύμα του. Ανήμπορη να αναπνεύσω. Προσευχήθηκα στο Θεό να με βοηθήσει να κρατήσω το κεφάλι μου πάνω από το νερό για να δω μέσα από τον θυελλώδη καιρό”.

Avril Lavigne - Head Above Water

Back To Top