skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Avril Lavigne – We Are Warriors

Η Avril Lavigne κυκλοφόρησε το νέο της single, με τίτλο “We Are Warriors”, το οποίο αποτελεί μία νέα εκδοχή του “Warrior” από την τελευταία δουλειά της “Head Above Water”!

Τίτλος τραγουδιού: “We Are Warriors”

Καλλιτέχνης: Avril Lavigne

Μουσική/Στίχοι: Avril Lavigne, Chad Kroeger, Travis Clark

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Το πρώτο της τραγούδι για το 2020 κυκλοφόρησε η 35χρονη τραγουδίστρια, Avril Lavigne, κι αυτό έχει τίτλο “We Are Warriors”. Πρόκειται για μία εξελιγμένη μορφή του “Warrior” που μας σύστησε μέσα από το τελευταίο της album -κι έκτο κατά σειρά- “Head Above Water”. Η νέα αυτή version κυκλοφόρησε εν μέσω της εξάπλωσης του COVID-19 και θέλοντας να εμψυχώσει το πιστό κοινό της -κι όχι μόνο- η pop-punk τραγουδίστρια ανέφερε σε σχετική της δημοσίευση στα social media:

“Από τότε που ο κόσμος μας ανατράπηκε πριν από λίγες εβδομάδας, είδα καθημερινούς ανθρώπους να φορούν την πανοπλία τους και να πέφτουν στη μάχη. Απλές εργασίες, όπως η παράδοση αλληλογραφίας έχει γίνει μία ηρωική προσπάθεια. Όλοι όσοι διανυκτερεύουν κλήθηκαν να πολεμήσουν. Όλοι όσοι διανυκτερεύουν έγιναν πολεμιστές.”

Συνεχίζοντας, η Lavigne αναφέρει πώς συνεισφέρει με τον δικό της τρόπο: “Θέλησα να συμμετάσχω και να συνεισφέρω κι έτσι πήγα να εργαστώ στο studio και θέλω να αφιερώσω αυτό σε όλους σας. Ηχογράφησα ξανά το ‘Warrior’ για να αντανακλά τον τωρινό μας κόσμο κι όλα τα απίστευτα, ηρωικά πράγματα που κάνετε όλοι. Σε όλους όσους δουλεύουν στα νοσοκομεία, τις ταχυδρομικές υπηρεσίες, τα μανάβικα, την αστυνομία και τους πυροσβέστες, σε κάθε έναν από εσάς που έχει 

κλονιστεί ο κόσμος σας. Αυτό είναι για εσάς. Επιπροσθέτως, θα δωρίσω τα διαδικτυακά έσοδα αυτού του τραγουδιού στο ‘Project Hope’ μία απίστευτη οργάνωση, που είναι στις πρώτες γραμμές διατηρώντας τους ιατρούς και το ιατρικό προσωπικό ασφαλείς σε όλο τον κόσμο”.

Avril Lavigne - We Are Warriors

Back To Top