skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Axwell Λ Ingrosso – Renegade

Οι Axwell Λ Ingrosso κυκλοφόρησαν το νέο τους single.

Τίτλος τραγουδιού: “Renegade

ΚαλλιτέχνηςAxwell Λ Ingrosso

Μουσική / Στίχοι: Axel Christofer Hedfors/Sebastian Ingrosso

Από το EP: “More Than You Know”

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP : 11 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Οι Axwell Λ Ingrosso είναι ένα Σουηδικό duo παραγωγών, το οποίο αποτελείται από τους Axel Christofer Hedfors και Sebastian Ingrosso. Το δίδυμο συστήθηκε στο κοινό με την debut εμφάνισή τους στα πλαίσια του Governors Ball Music Festival στην Νέα Υόρκη το 2014.

Πριν 3 μήνες περίπου, οι Axwell Λ Ingrosso συνεργάστηκαν με τον διάσημο τραγουδιστή Kid Ink για το τραγούδι “I Love You”, το οποίο είχε καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα του κοινού. Τώρα ήρθε η στιγμή να μας παρουσιάσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά.

Η Amy Thomson, η manager του group, πριν λίγο καιρό ερωτήθηκε από θαυμαστές των Axwell Λ Ingrosso για την κυκλοφορία του νέου τους μουσικού project. Εκείνη δε δίστασε να αποκαλύψει τον τίτλο του νέου τους single, με τίτλο “Renegade”. Το εν λόγω τραγούδι είναι προπομπός του EP τους, με τίτλο “More Than You Know” και κυκλοφόρησε στις 11 Μαΐου από τη Def Jam Recordings.

Το “Renegade” είναι ένα up – tempo anthem με αρκετά EDM στοιχεία και σίγουρα θα μας χαρίσει όμορφες καλοκαιρινές στιγμές. Το καινούριο single παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 30 Μαρτίου από το duo στο Λονδίνο στα πλαίσια μιας εμφάνισής του σε ένα ιδιωτικό event.

Axwell Λ Ingrosso - Renegade

Back To Top