skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Baby K – Aspettavo Solo Te

Η 34χρονη Ιταλίδα, Baby K, μας συστήνει το νέο της τραγούδι, “Aspettavo Solo Te”!

Τίτλος τραγουδιού“Aspettavo Solo Te”

Καλλιτέχνης: Baby K

Μουσική / Στίχοι: Rocco Hunt, Federica Abbate

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η Claudia Nahum, γνωστή ως Baby K, είναι Ιταλίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, rapper και μοντέλο. Ιδιαίτερα γνωστή έγινε μέσω του hit single της, “Killer”, σε μία συνεργασία με τον καταξιωμένο Tiziano Ferro, αλλά και μέσω του “Roma-Bangkok”, που αποτέλεσε ένα ντουέτο με την Ιταλίδα ερμηνεύτρια Giusy Ferreri. Το τελευταίο ήταν ένα από τα hit singles της Ιταλίας για το έτος 2015.

Η 34χρονη Baby K είναι ξανά στο προσκήνιο με νέο τραγούδι, το οποίο φέρει ως τίτλο, “Aspettavo Solo Te”. Μετά από καιρό η Baby K κυκλοφορεί ένα τραγούδι μόνη της, χωρίς να αποτελεί κάποια συνεργασία και το άκουσμά του είναι ευχάριστο. Το φιλικό προς τα ραδιόφωνα, “Aspettavo Solo Te”, φέρει την υπογραφή των Rocco Hunt και Federica Abbate στους στίχους και τη μουσική του. Πρόκειται για μία radio – pop σύνθεση, με την Baby K να κυριαρχεί στα φωνητικά.

Το εν λόγω digital single ήρθε ως follow-up του “Voglio ballare con te” / “Locos Valientes”, σε μία συνεργασία με τον 25χρονο, latin-pop τραγουδιστή, Andrés Dvicio. Η Baby K στα έντεκα χρόνια της μουσικής της πορείας έχει στο ενεργητικό της δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, με την πιο πρόσφατη να έχει κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου του 2015 και να φέρει ως τίτλο, “Kiss Kiss Bang Bang”.

Baby K – Aspettavo Solo Te

Back To Top