skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bad Bunny – 6 Rings

Ο Bad Bunny αποτίει φόρο τιμής στον Kobe Bryant με το τραγούδι του “6 Rings”!

Τίτλος τραγουδιού“6 Rings

Καλλιτέχνης: Bad Bunny

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: N/A

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Ο τραγικός κι αναπάντεχος θάνατος του επαγγελματία μπασκετμπολίστα κι επί πέντε φορές νικητή του NBA, Kobe Bryant, στις 26 Ιανουαρίου μας άφησε άφωνους παγκοσμίως. Οι συλλυπητήριες ευχές προς την οικογένεια του αθλητή δεν έχουν σταματημό, ενώ άνθρωποι του χώρου -κι όχι μόνο- εξέφρασαν την εγκάρδια θλίψη τους με κάθε τρόπο.

Ο Bad Bunny με τη σειρά του ήθελε να εκφράσει τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του “Magic Mamba” μέσα από ένα τραγούδι. Ο λόγος γίνεται για το hip-hop “6 Rings”, το οποίο από ό,τι φαίνεται δημιούργησε ο καλλιτέχνης εν μία νυκτί. Σε αυτό, ο Bad Bunny προσμετράει τις 6 ουσιαστικές νίκες και τιμές του Bryant, οι οποίες δεν είναι άλλες από τις 5 νίκες του στο NBA και ο γάμος του. Το σύντομο αυτό ηχητικό ήταν επαρκές ώστε να συγκινήσει τους ακροατές, ενώ για το “κλείσιμο” επέλεξε να ακουστεί ο μπασκετμπολίστας που ευχαριστεί τους θαυμαστές του λίγο πριν ρήξη την δική αυλαία στον χώρο του αθλήματος που ο ίδιος λάτρεψε και τον λάτρεψε, λέγοντας: “Από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ. Και τι άλλο μπορώ να πω; Ο Mamba είναι εκτός”.

Ο Bad Bunny θέλησε να δηλώσει το πόσο συγκλονισμένος βρέθηκε μπροστά σε αυτό το τραγικό

γεγονός, αναρτώντας στον λογαριασμό του στο Instagram την εξής δήλωση: “Ποτέ δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό θα με πλήγωνε τόσο πολύ. Ακόμη θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα αγώνα μπάσκετ, σε ηλικία 7 ετών, και ήταν ένα παιχνίδι αυτής της ευφυΐας. Από εκείνη την ημέρα έγινε ο αγαπημένος μου παίκτης για μια ζωή. Δεν το έχω επισημάνει ποτέ, γιατί δεν είναι απαραίτητο να το κάνω μέσω της μουσικής, αλλά αυτός ο άνδρας υπήρξε πηγή έμπνευσης για εμένα με πολλούς τρόπους, ώστε να είμαι αυτό που είμαι σήμερα”.

Bad Bunny - 6 Rings

Back To Top