skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Basshunter – Angels Ain’t Listening

Ο Σουηδός καλλιτέχνης Basshunter, πρότυπο της Dance μουσικής σκηνής, επιστρέφει με ένα δυναμικό νέο single με τίτλο “Angels Ain’t Listening”.

Τίτλος τραγουδιού“Angels Ain’t Listening

Καλλιτέχνης: Basshunter

Μουσική / Στίχοι: Jonas Altberg, Jimmy Thornfeldt, Thomas G:son, Bilal Hajji

Εταιρεία: PowerHouse/Planetworks

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Το τραγούδι εκφράζει μια άγνωστη μέχρι τώρα συναισθηματική πλευρά του καλλιτέχνη, με ισχυρούς στίχους που περιγράφουν τη σκιώδη πλευρά της ζωής του. Όπως ο ίδιος δηλώνει: “όσα λάθη και να κάνει κάποιος, είναι σημαντικό να παραμένει με το κεφάλι ψηλά και να απολαμβάνει τη ζωή”. Αυτό το μήνυμα προσπαθεί να περάσει μέσα από τους στίχους του τραγουδιού, τους οποίους έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τους Jimmy Thornfeldt (Pitbull, Willy William, Nicki Minaj), Bilal Hajji (Afrojack, Khaled) και Thomas G:son (Loreen, Mohombi).

Ο Basshunter συγκεντρώνοντας δις YouTube Views, και γεμίζοντας γήπεδα σε Ευρώπη και Αμερική με τις live εμφανίσεις του, παραμένει αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο καταξιωμένους και πλέον διαχρονικούς καλλιτέχνες της σύγχρονης Dance σκηνής. Μερικές από τις παρελθοντικές του επιτυχίες είναι μεταξύ άλλων: “Now You’re Gone” (“Boten Anna” in Sweden), “All I ever wanted”, “Angel in the Night”,“I Miss You”, “DotA” και άλλα…

H επιστροφή του με το “Angels Ain’t Listening”, σε Pop/Dance ύφος αλλά και με έντονες 80’s επιρροές, ξεχωρίζει, ξεσηκώνει και σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ!

Δ.Τ.

Basshunter - Angels Ain't Listening

Back To Top