skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bazzi – Heaven

Ο Bazzi χρησιμοποιεί samples από τη μεγάλη επιτυχία των Fiction Factory, “Feels Like Heaven” από το 1983, για τη νέα του επιτυχία “Heaven”

Τίτλος τραγουδιού“Heaven

Καλλιτέχνης: Bazzi

Μουσική/Στίχοι: Bazzi, Edward Alexander Jordan, Kevin Patterson

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “Infinite Dream”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Αυγούστου 2022

Art-Cover:

Νέο single για τον Αμερικανό τραγουδιστή και συνθέτη Bazzi, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του 5 πολυπλατινένια singles, τα : “Mine”, “Why”, “Beautiful” με τη Camila Cabello, “Paradise” και “Ι.F.L.Y.”. Το “Heaven” είναι ο προπομπός του τρίτου του album του, που θα έχει τίτλο “Infinite Dream” και περιλαμβάνει sampling από τη μεγάλη επιτυχία των Fiction Factory, “Feels Like Heaven” από το 1983!

Γεννημένος από Λιβανέζο πατέρα μετανάστη και Αμερικανίδα μητέρα στο Canton του Michigan, ο Bazzi και ο πατέρας του μετακόμισαν στην Καλιφόρνια, όπου μόνος του έγραψε και παρήγαγε μια σειρά από viral smashes όπως το “Alone” και το “Beautiful”, κερδίζοντας εκατομμύρια streams παγκοσμίως. Με πάνω από 1,9 δισεκατομμύρια streams ως τώρα, πλατινένιες πιστοποιήσεις και πρωτιές στο CHR/Top 40 και στο Top 20 στο “Hot 100” του Billboard, ο Bazzi είναι ο νέος κορυφαίος τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Το 2019, ο Bazzi κυκλοφόρησε το πρώτο του mixtape, το “SOUL SEARCHING”, συλλέγοντας πάνω από 1,8 δισεκατομμύρια streams από τα πλατινένια του singles «I.F.L.Y». και «Paradise». Mέσα στο 2020, κυκλοφόρησε τα singles: «Young & Alive», «Renee’s Song», «I Got You», «I Don’t Think I’m Okay» και « Crazy», προσελκύοντας για άλλη μια φορά εκατομμύρια streams σε όλο τον κόσμο. Aκολούθησε

η επιτυχία του “I Like That” του 2021. Πιο πρόσφατα, ο Bazzi κυκλοφόρησε το πιο προσωπικό του τραγούδι μέχρι σήμερα, το “Will It Ever Feel The Same?”, τον εκθαμβωτικό pop ύμνο “Miss America” ​​και τώρα το αιθέριο “Heaven”.

Ο Bazzi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το τρίτο του album “Infinite Dream” που θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου και μαζί θα ξεκινήσει τη μεγαλύτερη περιοδεία του μέχρι στιγμής για την υποστήριξή του.

Bazzi - Heaven

Back To Top