skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Beck – Colors

Ένα “πολύχρωμο’ τραγούδι ήρθε από τον Beck και ακούει στον τίτλο “Colors”!

Τίτλος τραγουδιού: “Colors”

Καλλιτέχνης: Beck

Μουσική / Στίχοι:  Beck Hansen, Greg Kurstin

Από το album“Colors”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album :13 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Ανήμερα της κυκλοφορίας του 13ου σε σειρά album του, ο Beck μας σύστησε με το ομότιτλο με τον δίσκο τραγούδι, “Colors”. Ακούγοντας τον τίτλο του μπορείς να φανταστείς κάτι εύρυθμο και… ‘χρωματιστό’. Αυτό ακριβώς επιδίωξε ο Beck και θα λέγαμε πως το έφερε εις πέρας. Η βασισμένη σε synthesizers μουσική του τραγουδιού, μαζί με τον εν γένει pop ρυθμό του καταλήγουν σε ένα αρμονικό, up-tempo αποτέλεσμα, με τον Beck στα φωνητικά να δίνει τον καλύτερο και πιο ευδιάθετο εαυτό του.

Η επίσημη κυκλοφορία του ολοκαίνουριου και θετικότατου δίσκου του έγινε στις 13 Οκτωβρίου, μέσω της Capitol Records. Δέκα συνολικά τραγούδια περιλαμβάνονται σε αυτόν, από τα οποία έχουμε ήδη απολαύσει τα singles “Dreams”, “Wow”, “Dear Life”, “Up All Night” και το πιο πρόσφατο “Colors”, που ήρθε να προστεθεί ανάμεσα σε αυτά.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, Beck Hansen, συνεργάστηκε με τον Greg Kurstin στους στίχους και την μουσική του “Colors”, όχι μόνο ως single αλλά και ως album. Μέχρι στιγμής οι κριτικές του δίσκου θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι θετικές, όπως ακριβώς και το συνολικό μουσικό αποτέλεσμα του δίσκου. Σχετικά με αυτόν, ο Beck ανέφερε: “Την πρώτη χρονιά, πειραματιζόμασταν και υπήρχαν πολλές δοκιμασίες και λάθη. Ήμουν διαρκώς σε περιοδεία όσο ετοίμαζα τον δίσκο και προσπαθούσα να μεταφέρω όλη αυτή την ενέργεια πίσω στο studio, κάτι το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο.”

Beck - Colors

Back To Top