skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Beck – Tarantula (inspired by the film “Roma”)

O Beck κυκλοφορεί το τραγούδι “Tarantula” που είναι εμπνευσμένο από την ταινία “Roma” του Alfonso Cuarón.

Τίτλος τραγουδιού“Tarantula (inspired by the film “Roma”)”

Καλλιτέχνης: Beck 

Μουσική/Στίχοι : N/A

Εταιρεία: BH Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

O πολυβραβευμένος τραγουδοποιός Beck επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που είναι εμπνευσμένο από τη νέα ταινία του Netflix, “Roma”. Το τραγούδι έχει τίτλο “Tarantula”  και κυκλοφορεί ως ανεξάρτητο single από την BH Music. Πριν από λίγο καιρό η Billie Eilish κυκλοφόρησε επίσης, ένα τραγούδι εμπνευσμένο από την ίδια ταινία με τίτλο “When I Was Older”.

Πρόκειται για την τελευταία ταινία Alfonso Cuarón, η οποία σαρώνει στα παγκόσμια κινηματογραφικά βραβεία με πιο πρόσφατα τις δύο “Χρυσές Σφαίρες” που απέσπασε στις κατηγορίες καλύτερου σκηνοθέτη και καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας! Πριν από λίγες ώρες μάλιστα η ταινία έγινε γνωστό πως διεκδικεί 10 βραβεία Oscar, ισοβαθμώντας τον δικό μας Γιώργο Λάνθιμο και την ταινία “The Favourite”.

Το soundtrack επιμελήθηκε ο ίδιος ο Cuarón με τους παραγωγούς/music supervisors, Lynn Fainchtein και Randall Poster και μας πάει πίσω στο Μεξικό της δεκαετίας του ’70, όταν το διάσημο XEW (μεξικάνικο ραδιόφωνο), μετέδιδε αγγλικά pop και rock τραγούδια, ενώ εισήγαγε σταδιακά το νέο Μεξικάνικο pop, μέσω καλλιτεχνών όπως ο José José, ο Juan Gabriel και ο Rigo Tovar, είδωλα της μουσικής σκηνής της χώρας από το παρελθόν που αποθεώθηκαν με τα χρόνια σε όλη τη Λατινική Αμερική.

Beck - Tarantula (inspired by the film "Roma")

Back To Top