skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Beck – Thinking About You

Ο Beck κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι-εκπληξη με τίτλο “Thinking About You”

Τίτλος τραγουδιού: “Thinking About You

Καλλιτέχνης: Beck

Μουσική / Στίχοι: Beck Hansen

Εταιρεία: Capitol Records

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Φεβρoυαρίου 2023

Art-Cover:

Ο Beck επιστρέφη στις ρίζες του με το νέο του single-έκπληξη, “Thinking About You”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 9 Φεβρουαρίου χωρίς καμία προειδοποίηση από τον τραγουδιστή-τραγουδοποιό.

Αφού πέρασε την τελευταία μισή δεκαετία διασχίζοντας το pop σύμπαν με albums όπως το “Colors” και το “Hyperspace”, το “Thinking About You” βρίσκει τον Beck να επιστρέφει στις ήπιες, ενδοσκοπικές και ακουστικές δονήσεις που συναντήσαμε στο βραβευμένο με Grammy “album της χρονιάς” του 2014, “Morning Phase” και στο “Sea Change” του 2003. Το “Thinking About You” ηχογραφήθηκε στο ίδιο studio όπου ο Beck ηχογράφησε το “Sea Change”.

Το “Thinking About You” σηματοδοτεί την πρώτη μουσική του Beck μετά την παρόμοια, χαμηλών τόνων (και υποψήφια για Grammy) διασκευή του “Old Man”, του Neil Young, που κυκλοφόρησε το 2022. Από τότε, ο Beck έχει εμφανιστεί σε πολλά τραγούδια των Gorillaz (πιο πρόσφατα στο “Possession Island”) και συμμετείχε στο πρόσφατο αφιέρωμα των Grammys στους Beach Boys, όπου ερμήνευσε το “Sloop John B”.

Το “Hyperspace”, το τελευταίο studio album του Beck, κυκλοφόρησε το 2019, και ήταν εκείνο με τη δεύτερη μεγαλύτερη αναμονή μεταξύ LP-κυκλοφοριών του Beck. Δεν είναι σαφές εάν το “Thinking About You” προορίζεται για το επόμενο studio album του ή αν αναφερόμαστε για ένα ακόμα “αδέσποτο” single. Αυτό το καλοκαίρι, o Beck θα βγει σε περιοδεία με τους Phoenix που θα περιλαμβάνει επίσης special guests όπως τους Japanese Breakfast, Jenny Lewis και Weyes Blood.

Beck - Thinking About You

Back To Top